omdebegirbanner

طرز تهیه سس شکلاتی براق; مناسب برای روکش کیک

فراد همانطور که می دانید کیک های شکلاتی یکی از محبوب ترین کیک ها در جهان هستند. هیچ کس نمی تواند به کیک شکلاتی نه بگوید. حتی کسانی که شکلات دوست ندارند معمولا یک تکه کیک شکلاتی با خامه شکلاتی را از دست نمی دهند. یکی از پرطرفدارترین کاورهای کیک شکلاتی سس شکلاتی است که معمولا برای پوشاندن همه کیک ها و شیرینی های شکلاتی یا وانیلی استفاده می شود.

نوشته مرتبط: معرفی لیزر موهای زائد در بارداری: آیا ایمن است؟

به گزارش فرارو، با مواد موجود می توانید سس شکلاتی خوشمزه برای کیک های خانگی درست کنید. این سس شکلاتی برای پوشاندن کیک، شیرینی و تارت بسیار مناسب است. در ادامه این مطلب شما کاربران گرامی را با طرز تهیه سس شکلاتی لعاب دار و نکات و ترفندهای مهم مربوط به تهیه آن آشنا می کنیم.

مواد لازم برای تهیه سس شکلاتی لعاب دار

پودر کاکائو: 3 قاشق غذاخوری
خامه صبحانه: 3 قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین: 2 قاشق غذاخوری
آب سرد: 3 قاشق غذاخوری
شکر: 1 لیوان
آب: دو سوم لیوان

طرز تهیه سس شکلاتی لعاب دار

سس شکلاتی براق

1- پودر ژلاتین + سه قاشق چایخوری آب سرد را در قابلمه یا لیوان کوچکی بریزید و روی بخار کتری قرار دهید تا به روش بن مری ذوب شود. خامه صبحانه را در ظرف کوچکی بریزید و روی بخارپز قرار دهید تا رقیق شود.

۲- شکر و دو سوم لیوان آب را در قابلمه بریزید. قابلمه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و صبر کنید تا شکر به آرامی در آب حل شود و شکر و آب را هم نزنید. در آخر اگر در وسط قابلمه شکر دیدید با قاشق هم بزنید. ده دقیقه دیگر فرصت دهید تا آب و شکر بجوشد و شفاف شود.

3- در مرحله بعد پودر کاکائو را به مخلوط آب و شکر اضافه کنید و سریع با همزن دستی هم بزنید تا کاکائو در آب و شکر حل شود.

4- سپس خامه رقیق شده را اضافه کنید و هم بزنید تا همه مواد خوب مخلوط شوند. پنج دقیقه بعد از اینکه سس به جوش آمد، اجاق گاز را خاموش کنید و پودر ژلاتین ذوب شده را به سس اضافه کنید و دوباره هم بزنید. حالا سس را از صافی با سوراخ های خیلی ریز عبور دهید تا شکر، ژلاتین و پودر کاکائو بدون نمک از سس جدا شود. حالا سس تند شما آماده است.

نکات مهم

1- هرگز روی کیک سس تند نزنید. چون خامه را آب می کند یا مواد کیک را مخلوط می کند. همچنین اگر سس را خیلی سرد روی کیک بریزید حالت براق و شفافی نخواهد داشت. وقتی به دمای اتاق رسید سس را حتما اضافه کنید. یعنی وقتی گرم یا سرد نیست روی کیک بگذارید.

۲- بعد از ریختن سس روی کیک یا شیرینی حتما کیک را دو ساعت در یخچال نگهداری کنید تا سس گرفته شود.

3- این سس را می توان در ظرف در بسته به مدت دو هفته در یخچال نگهداری کرد. قبل از استفاده حتما سس را دوباره گرم کنید.

هما قاسم
هما قاسم انگار یه کوچک کم‌کاری کرده، انتظارم بیشتر بود. 😊
مسئول omdebegir.ir
متأسفیم که انتظاراتت رو برآورده نکرد، عزیز. 😊
پرهام کاظمی
omdebegir.ir همیشه موضوعات جالب انتخاب می‌کنه، پرهام کاظمی می‌گه کاش بیشتر منتشر کنه.
مسئول omdebegir.ir
قول می‌دیم بیشتر منتشر کنیم، پرهام کاظمی عزیز جان!
الهام نصرتی
Admin، الهام نصرتی فکر می‌کنه یه اشتباه آماری بود، چک کنید.
مسئول omdebegir.ir
ممنون که گفتی، الهام نصرتی رفیق! حتماً بررسی و اصلاح می‌کنیم.
امی حسنی
یه کوچک مرموز بود، امی حسنی می‌گه کاش واضح‌تر باشه!
مسئول omdebegir.ir
متشکریم از نظرت، امی حسنی رفیق! سعی می‌کنیم واضح‌تر بنویسیم.
ساغر صفایی
omdebegir.ir همیشه محتوای باکیفیت داره، ساغر صفایی می‌گه کاش سریع‌تر باشه! 📖
مسئول omdebegir.ir
حق با شماست، ساغر صفایی رفیق گرامی! سرعت رو بالا می‌بریم. 📖
جواد شریفی
این مقاله خیلی بی‌ربط بود، اصلاً به موضوع ربطی نداشت!
مسئول omdebegir.ir
معذرت می‌خواهیم، سعی می‌کنیم مرتبط‌تر بنویسیم!
لیل کوهی
لیل کوهی فکر می‌کنه مثال‌های واقعی فوق‌العاده بود، حرفه‌ایه!
مسئول omdebegir.ir
مرسی از تعریف، لیل کوهی هم‌راه! همیشه سعی می‌کنیم بی‌خطا باشیم.
امیرحسین مرادی
امیرحسین مرادی حس می‌کنه موضوع خیلی نیکو شکافته شده، لذت بردم!
مسئول omdebegir.ir
خوشحالیم که راضیت کرد، امیرحسین مرادی عزیز!
آتنا قهرمانی
می‌شه یه بخش برای پرسش و پاسخ اضافه کنید؟ 🎈
مسئول omdebegir.ir
پیشنهاد جالبیه، حتماً بررسی می‌کنیم! 🎈
شایان صادقی
شایان صادقی خیلی نیکو از مثال‌های واقعی استفاده کرده، حرفه‌ای بود.
مسئول omdebegir.ir
مرسی از تعریف! شایان صادقی همیشه بی‌خطا کار می‌کنه، عزیز جان.
پرستو کلهر
پرستو کلهر می‌گه زیادی کش اومد، نمی‌تونستید خلاصه‌تر کنید؟ 😣
مسئول omdebegir.ir
حق داری، پرستو کلهر عزیز جان! بعدی‌ها جمع‌وجورتره، فدات 😊

Miriam Ware

الکل نینجا. متفکر شیطانی. محقق سفر. فرهنگ پاپ مادام العمر. علاقه مند به موسیقی.

تماس با ما