[ad_1]
گاهی در جایی غذا می خوریم که مدت زیادی پیشمان می ماند و به اصطلاح مزه اش زیر دندانمان می ماند مثل سبزی مادربزرگ.
به گزارش ریدرز دایجست، این گزارش درباره برخی از مواد اولیه است که همیشه در آشپزخانه سرآشپزهای ماهر وجود دارد. توصیه می کنیم از این مواد برای کاهش خطر آشپزی و تبدیل شدن به یک آشپز بهتر استفاده کنید.
1. طعم دهنده های فوری
همیشه انواع غذاها را در یخچال یا کابینت خود نگه دارید. این طعم ها می توانند طبیعی یا غیر طبیعی باشند.
همچنین میتوانید انواع طعمهای غیر طبیعی مانند زعفران، آویشن، رازیانه و نعنا را از گیاهان و فروشگاههای طبیعی خریداری کنید. برای عطر بیشتر در مرحله آخر حتما این طعم را اضافه کنید.
2. اسانس وانیل
فقط به این دلیل که وانیل دارای اسانس است به این معنی نیست که آنها به طور گسترده مورد استفاده قرار می گیرند. اما اگر می خواهید به غذا یا دسر طعمی به یاد ماندنی بدهید، این اسانس به شما کمک می کند.
از اسانس وانیل در دسرها و کیک ها نیز استفاده می شود که باعث می شود شکر کمتری مصرف کنید و طعم خوبی داشته باشد.
3. سس Worcestershire
سس Worcestershire یکی از معروف ترین سس های انگلیسی است که در دستور اصلی تخمیر شده است. این سس یک ادویه بسیار خوشمزه است که برای طعم دادن به گوشت و درست کردن سالادهایی مانند سالاد سزار و سالاد کلم استفاده می شود. اگر خودتان این سس را درست می کنید، چند هفته کنار بگذارید تا طعم خوب و ملایمی پیدا کند.
4. قارچ
کسانی که گیاهخوار هستند در بیشتر غذاهای خود از قارچ استفاده می کنند پس بهتر است افراد غیر گیاهخوار از قارچ غافل نشوند. می توانید طعم های بی نظیری را با قارچ، مرغ و گوشت ایجاد کنید. همچنین می توانید غذاهایی مانند پیتزا، پاستا و قارچ سرخ شده درست کنید.
5. سرکه بازامیک
سرکه بالزامیک حاوی گروهی از آنتی اکسیدان ها است که خواص زیادی دارند. در این نوع سالاد سرکه می توان از چند قاشق مرباخوری استفاده کرد.
مخلوطی از سرکه بالزامیک و روغن زیتون یک سس سالاد مغذی و سالم است که می توانید آن را امتحان کنید.
6. آب بندی
این سس برای انواع ساندویچ و سالاد است. حتی سیب زمینی سرخ کرده نیز بسیار محبوب است. سس خردل طعمی متفاوت و تند دارد. این سس به عنوان ادویه با غذاهای دریایی توصیه می شود.
7. موسمبی
می توانید مرکبات را به قطعات کوچک برش دهید و نزدیک بشقاب بگذارید و از طعم ترش آن برای غذا استفاده کنید یا پوست را با آن خشک کنید و در چای و نوشیدنی ها برای عطر بیشتر استفاده کنید.
8. پیاز
پیاز هم عطر قوی دارد و هم طعم خوبی دارد. می توانید آن را در برخی غذاهای تازه مانند سوپ و خورش استفاده کنید یا می توانید آن را خشک کنید و کاکائو و آبگوشت مختلف به آن اضافه کنید.
9. میری
فلفل قرمز را در خانه خشک کرده و خرد کنید، مراقب باشید پودر آن له نشود. قبل از افزودن آن به غذا، یک لیوان فلفل را در آب جوش حل کرده و یک لیموترش تازه به آن اضافه کنید. طعم خوبی به غذای شما می دهد.
10. زنجبیل
زنجبیل علاوه بر طعم، خواص بسیاری نیز دارد. می توانید زنجبیل تازه را به کشک، خیار یا سالادهای مختلف اضافه کنید. می توانید از پودر آن در چای و بستنی نیز استفاده کنید.
[ad_2]