طرز تهیه سوسیس خانگی؛ سخته ولی سالم

[ad_1]

ما می توانیم سوسیس های خانگی درست کنیم و مطمئن شویم که فست فودهای سالم می خوریم.

پشت سوسیس‌های کارخانه‌ای همیشه حرف‌ها، شایعات و شایعاتی وجود دارد. از فضولات حیوانی گرفته تا کلاغ مرغ و بدترین چیزها به ترکیب سوسیس های کارخانه ای داده می شود و خوردن آنها ممنوع است.

اما فست فود بخشی از رژیم غذایی ما است که حذف آن سخت تر از هر چیز دیگری است و نمی توان به راحتی از آن چشم پوشی کرد.

اما اگر ماهی یک بار برای خوردن سوسیس از این محصولات استفاده می کنید، بهتر است از سلامت آن ها مطمئن باشید.

بله، ما می توانیم سوسیس خانگی درست کنیم و مطمئن شویم که فست فودهای سالم می خوریم.

ادبیات:

گوشت گاو یا ران مرغ بدون استخوان: 600 گرم

سیر: 2 حبه ریز رنده شده

پودر نشاسته ذرت: 3 قاشق غذاخوری

آرد سفید: 2 قاشق غذاخوری

آب پنیر یا پودر شیر: 3 قاشق غذاخوری (می توانید به مقدار مساوی و در مجموع 3 قاشق غذاخوری استفاده کنید)

تخم مرغ: 1 عدد

سس کچاپ: 1 قاشق غذاخوری

آب یخ: سه چهارم لیوان

روغن مایع: 1/3 لیوان

پوشش سوسیس: 2 متر

ادویه های مورد نیاز برای تهیه سوسیس خانگی با گوشت یا مرغ:

پودر فلفل قرمز فلفلی: 2 قاشق مرباخوری

نمک: 1 قاشق مرباخوری

پودر پیاز: 1 قاشق مرباخوری

پودر سیر: 1 قاشق مرباخوری

پودر زنجبیل: 1 قاشق مرباخوری

دارچین: 1 قاشق مرباخوری

آویشن: 1 قاشق مرباخوری

پودر جوز هندی: 1/3 قاشق چایخوری

پودر هل: 1/3 قاشق چایخوری

پودر فلفل سیاه: به مقدار دلخواه

پودر فلفل قرمز: به مقدار دلخواه

طرز تهیه سوسیس خانگی

آمادگی و اقدام:

1. برای تهیه سوسیس خانگی با گوشت یا مرغ ابتدا باید گوشت گاو بدون استخوان یا ران مرغ بدون استخوان را دو یا سه بار با چرخ گوشت چرخ کنید.

گوشت رنده شده را در ظرفی بریزید و در ظرف را ببندید و به مدت 4 ساعت در یخچال قرار دهید.

2. بعد از 4 ساعت گوشت را از یخچال خارج کنید. تخم‌مرغ‌هایی که استفاده می‌کنید باید بلافاصله و در همان دمای گوشت از یخچال خارج شوند. آرد سفید، شیر خشک، پودر نشاسته ذرت و همه ادویه ها را با هم ترکیب کنید.

سپس گوشت رنده شده، تخم مرغ سرد و گوشت، سیر و روغن مایع را به همان دما در غذاساز یا همزن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

3. وقتی گوشت و تخم مرغ و سایر موادی که در غذاساز ریختید خوب مخلوط شدند، نصف آب یخ و مخلوطی از آرد و ادویه را اضافه کنید و 3 دقیقه دیگر همه مواد را با هم مخلوط کنید.

ترشی تهیه شده برای سوسیس خانگی با گوشت یا مرغ باید صاف و یکدست باشد، سفت یا شل نباشد. اگر خمیر به دست آمده غلیظ بود، آب یخ باقی مانده را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر هم بزنید.

4. مخلوط را در قیف بریزید تا سوسیس خانگی با گوشت یا مرغ درست شود و در پوشش سوسیس تزریق کنید.

5. سپس دو سر روکش را با نخ محکم ببندید و در طول آن قسمت های مساوی درست کنید، کمی رول کنید و با نخ دوخت سفت کنید. آب را در قابلمه ای به جوش آورید و سوسیس پیچیده شده در درب را با دقت در آب جوش قرار دهید. در قابلمه را باز بگذارید تا سوسیس روی حرارت ملایم در آب جوش بپزد.

6. برای تهیه سوسیس خانگی با گوشت یا مرغ، باید آب را با دست سبک و جوشانده کم بنوشید. بعد از 45 دقیقه سوسیس ها را از آب خارج کرده و بلافاصله در آب سرد خیس کنید تا سریع خنک شوند و خودتان را نگه دارید.

سوسیس تمام شده را به مدت 24 ساعت در یخچال بگذارید تا همه مواد خوب جذب شوند و سوسیس خوش طعم شود. می توانید سوسیس خانگی را با گوشت یا مرغ به مدت یک ماه منجمد کنید و به آرامی میل کنید.

[ad_2]

Drake Beck

کارشناس سفر. خالق دوستانه نویسنده هیپستر دوست. دانش آموز عمومی.

تماس با ما