[ad_1]
انتظار می رود که پسران و دختران ژاپنی تا 73 سال بدون هیچ گونه بیماری یا ناتوانی زندگی کنند. بر اساس مطالعه اخیر The Lancet، کل امید به زندگی در این کشور حدود 82 سال است.
در مقایسه با سایر کشورهای توسعه یافته، مردم ژاپن به طور متوسط هر روز کالری کمتری مصرف می کنند و عادات غذایی و سبک زندگی آنها بر این اصل استوار است: ماهی و سبزیجات بیشتر بخورند، گوشت و لبنیات کمتری بخورند، دسر کمتری با اندازه معقول تر دریافت کنند.
در اینجا شش اصل آموزش ژاپنی برای فرزندانتان آورده شده است تا زندگی طولانی و سالمی را تجربه کنند:
تغذیه بر اساس ماهی، سویا، سبزیجات و میوه ها
حدود 10 درصد از مصرف سرانه ماهی و محصولات آبزی در جهان از ژاپنی ها تامین می شود. از سوی دیگر ژاپنی ها تنها 2 درصد از جمعیت جهان را تشکیل می دهند. ماهی ژاپنی با روغن کبابی یا کانولا در مدت زمان بسیار کوتاه و به مقدار کم پخته می شود. تحقیقات نشان داده است که ژاپنی ها پنج برابر بیشتر از آمریکایی ها سخت پوستان (کلم بروکلی، سیاه، جوانه گل و سبزیجات) می خورند.
مردم این کشور هر روز حدود 50 گرم سویا می خورند. خواص ضد سرطانی این دانه ها در بسیاری از سرطان ها به ویژه سرطان سینه ثابت شده است. نکته مهم دیگر این است که کودکان دبستانی در برنامه آموزشی تهیه غذاهای مقوی و سالم قرار می گیرند و این برای آنها یک مهارت اجتماعی است. کودکان و نوجوانان روستایی علاوه بر خوردن انواع غذاهای سالم در مدرسه، از جمله میوه ها و سبزیجات، اغلب غذای اصلی خود را با خانواده خود به عنوان یک مراسم می خورند.
غذاهای کم کالری را انتخاب کنید
غذاهای ساده و فنجان های کوچک، غذاهای کم کالری و تزیینات هنری. ژاپنی ها بر این باورند که وقتی به این دکوراسیون نقاشی نگاه می کنید، مغز بخشی از دریافت بصری را به عنوان دریافت گوارشی حساب می کند. برخی از باورهای فرهنگی ژاپنی ها نیز بر این اختلال خوردن تأثیر می گذارد، مثلاً ژاپنی ها فنجان های خود را با غذا پر نمی کنند، آنها غذا را بر اساس حالت طبیعی خود تزئین می کنند، نه ظروف و اشیاء روی میز. در عین حال، آنها به طور مرتب فرزندان خود را تشویق می کنند که وقتی 80 درصد احساس سیری می کنند، غذا نخورند. لذت بردن از میوه ها و سبزیجات، غلات کامل و ماهی با چگالی کم کالری و حذف غذاها و غذاهای اضافه شده با شکر سفید بخشی از رژیم غذایی ژاپنی است.
خودکنترلی را تمرین کنید
خودکنترلی به این معنی است که ژاپنیها محدودیتهای غذایی سختی ندارند، اما کودکان تشویق میشوند که تنقلات و غذاها را در حد اعتدال و به دفعات مصرف کنند. جالب است بدانید که تنها 3 درصد از مردم ژاپن چاق هستند. تحقیقات نشان داده است که با پرهیز از پنیر، تنقلات، شکلاتها و کلوچهها و جایگزینی میوهها و سبزیجات، میتوانید تا 800 کالری در روز بسوزانید، بدون اینکه اشتهای خود را به خطر بیندازید. کالری روزانه ژاپنی ها 25 درصد کمتر از سایر کشورها است.
مصرف برنج قهوه ای
ژاپنی ها 6 برابر بیشتر از سایر ملل برنج می خورند، اما برنج سفید نمی خورند. برنج سبوس دار یکی از عناصر مهم رژیم غذایی ژاپنی است، در حالی که نان جایگاه خاصی ندارد. برنج با نمک و روغن کمتری پخته می شود. مصرف این نوع برنج از آنها در برابر چربی های ترانس، کلسترول و فشار خون محافظت می کند. علاوه بر این، سبوس برنج منبع غنی ویتامین B است.
پیاده روی و تحرک کافی
سن شروع فعالیت بدنی منظم در ژاپن بسیار جوان است. بر اساس گزارش سازمان بهداشت جهانی، بیش از 98 درصد از کودکان ژاپنی در همان سن شروع به پیاده روی یا دوچرخه سواری می کنند. در واقع، بیشتر کودکان در این کشور روزانه 60 دقیقه فعالیت بدنی متوسط تا شدید انجام می دهند تا به مدرسه بروند. عامل مهم دیگر این است که کودکان دو ساعت قبل از خواب وسایل الکترونیکی خود را خاموش می کنند.
استفاده کم از دسر
در این کشور استفاده از شکر فرآوری شده و دسرهای فرآوری شده غیر معمول نیست. به جای آن کیک، دسر، بلغور جو دوسر و تکه های کوچک میوه تازه سرو کنید. گاهی اوقات دسرهای دیگری سرو می شود اما سوالات کوچک.
منبع: ایرنا
[ad_2]