حدود 10 تا 15 درصد از محصولات کشاورزی باقی مانده حاوی سموم بیش از حد مجاز هستند

[ad_1]

در رفتن جبیح الله عظمی نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: بدون شک برخی از محصولات کشاورزی که مردم استفاده می کنند غیراستاندارد و ناسالم است و این ماجرای بازگشت محصولات کشاورزی ایران خواهد بود و در آینده نزدیک تکرار خواهد شد. کمیسیون کشاورزی

به گزارش فرو، این نماینده مجلس درباره سیب زمینی های برگشتی از ترکمنستان نیز به ایسنا گفت: متأسفانه تولیدکنندگان عمده ما اصول کار تجاری را رعایت نمی کنند زیرا سازمان هیچ وقت از آنها درخواست نکرده است. به عبارت دیگر، جهاد تحت هیچ فشاری از سوی وزارت کشاورزی یا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نبود. بنابراین پرورش دهندگان کود را همانطور که می خواستند اعمال کردند. به نظر می رسد سیب زمینی هایی که از ترکمنستان باز می گردند سرشار از نیترات هستند.

اعضای هیأت رئیسه کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس افزودند: 15 یا 20 سال پیش سیب زمینی هایی که به آذربایجان فرستاده بودیم پس داده شد. صادرات این محصولات تنها موضوع نیست. بحث اصلی این است که مردم خودمان باید از این چیزها استفاده کنند. باید دلمان را برای خود بسوزانیم.

حدود 10 تا 15 درصد از محصولات کشاورزی باقی مانده حاوی سموم بیش از حد مجاز هستندآیا محصولات کشاورزی سالم ایرانی ساخته شده است؟
مهدی مهدی پور، رئیس هیئت بازرسی و صدور گواهینامه محصولات کشاورزی ارگانیک گفتگوی فرعون وی با اشاره به اینکه استانداردهای هر کشوری برای بقایای مجاز آفت کش ها متفاوت است، گفت: دو موضوع مهم در این زمینه وجود دارد، نخست سیاست های داخلی هر کشور در منطقه و دوم بحث فرهنگ مصرف مواد غذایی در منطقه. کشور.” برای مثال استفاده از هندوانه در ایران با کشورهای اروپایی متفاوت است. در آن کشورها معمولاً یک تکه هندوانه توسط مردم خورده می شود، در حالی که در ایران هندوانه کامل را می توان در یک نوبت خورد، بنابراین باقیمانده های مجاز سموم وجود دارد. در کشورهای مختلف متفاوت است.

وی با اشاره به اینکه استفاده از هر گونه سموم شیمیایی در فرآیند تولید محصولات کشاورزی شرایط ایده آلی است، افزود: از سوی دیگر محصولاتی مانند گندم، پسته و زعفران که به صورت طبیعی در کشور ما و یا حتی به صورت طبیعی تهیه می شود، مشکلی ندارد. انارهای تولیدی در داخل کشور تولید می شود و از نظر باقیمانده سموم مشکلی وجود ندارد و آلودگی وجود ندارد.

مهدی پور گفت: در این زمینه مرکبات یا صیفی جات در شمال یا جنوب به طور طبیعی در کشور کشت می شود و مشکلی ندارد اما در فضای گلخانه به دلیل رطوبت زیاد و رشد قارچ ها و آفات آلودگی آن. تولیدکنندگان از آفت کش ها و کودهای شیمیایی استفاده می کنند، باید کنترل و مدیریت شود تا مشکلی ایجاد نشود، اما برخی از محصولات گلخانه ای حاوی باقیمانده آفت کش ها و همچنین نیترات ها و سایر فلزات سنگین هستند.

وی در ادامه گفت: این امر از سال 85 از زمان تولید محصولات ارگانیک در کشور آغاز شده است که با وجود ظرفیت های موجود در 15 سال اخیر، با توجه به سیاست های کلان کشور در حوزه تولید محصولات کشاورزی، تولیدات ارگانیک افزایش یافته است. در نظر گرفته نشده بله اما سالم یعنی بقایای سمی در حد قابل قبولی باشد در حالی که طبیعتا بدون استفاده از کود و سم توانایی تولید آزادانه داریم بدون آلودگی در این زمینه می توان گفت که میزان آن حدود 80 است. درصد سموم زیادی باقی مانده است که با یک استراتژی درست می توان آنها را از بین برد.

رئیس سازمان گفت: ما به نوعی در سیاست های تولیدی خود راه را اشتباه رفته ایم، یعنی به جای اینکه بخواهیم 10 تا 15 درصد محصولات را شناسایی و بهبود دهیم، به 80 درصد محصول رسیده ایم. . شرکت. مشکلی را شناسایی کنید که زمان و هزینه زیادی می برد، اما با طبقه بندی محصولات در هر استان، بسیاری از مشکلات در تولید محصولات کشاورزی حل می شود و شناسایی محصولات مشکل دار آسان تر می شود، زیرا شناسایی آنها دشوار است. این محصولات خیر

وی با بیان اینکه سازمان حفظ نباتات در کشور به عنوان متولی سم و کود شناخته می شود، گفت: اما سیاست گذاری ها در این زمینه اشتباه است، این مسائل مربوط به مدیریت است.

وی در ادامه گفت: در صورت برنامه ریزی مناسب در این زمینه و مدیریت تولید و فرهنگ سازی مناسب برای کشاورزان و کشاورزانی که از سموم دفع آفات به مقدار زیاد و نادرست استفاده می کنند، ابتدا با مشکل مواجه می شود، بنابراین در صورت برنامه ریزی 2 تا 3 تولید محصولات ارگانیک را می توان 100 برابر در یک دوره چند ساله افزایش داد.

[ad_2]

Hayden Phillips

عاشق قهوه بی عذرخواهی یک تمرین‌کننده اینترنتی متواضع. دوست حیوانات در همه جا.

تماس با ما