[ad_1]
مطمئن باشید داخل روغنی که دا آن سرخ میشوند استفاده میکنند نه نه فیلهها به چه استل است و .. در این غذا برای این غذا که شاید بهخا سنگین بودنش ر و میخورید.
داد لازم:
زاز: عدد عدد
شیر: نصف لیوان
مرغ مرغ: ۲ عدد
لیمو ترش: عدد عدد
مرغ مرغ: ۲ عدد
گندم گندم: به اندازه زهافی
م یعایع: به اندازه کافی
شعیراءالشعیر شعیرلاسیک: ۱ لیوان
پودر پودر: ق چایخوری
نمک و فلفل سیاه: به اندازه کافی
م مایه فوری: ۱ قاشق شقاخوری
طرز تهیه و دستور پخت:
۱. ابتدا در قابلمههای شیر را میریزیم و روی حرارت قرار میدهیم و ولرم رم و بعد از آن را به آن اضافه میکنیم. سپس زردههای مرغها را از سفیده جدا میکنند و دراسههای دیگر میریزند و سفیدهها را با همزن خوب تا کف کف نیانی ک سهاسه را برمیگردانیم سفیده از بیرون نریزید.
بعد زردهها را با ماءالشعیر به سفیده اضافه میکنند و با هم وطلوط میکنند و تا منسجم میشوند و وقتی شیر خمیر میکنند که هما هم وطلوط میکردیم به یهایه تخم مرغ میکنیم.
۲. بیکینگ پودر را نیز روی یهایه میریزیم و مواد را مخلوط و آرد را کم اضافه میکنیم تا در مایه گلوله ه. بهحدی آرد گندم میریزیم تا مایه یالظتی شبیه به خود بسازید.
در آخر ریاری نمک و فلفل به سس ده داده شده میکنیم و ۱ الی ۲ ساعت در یخچال قرار میگیریم. یای مرغ را روی تخته آشپزخانه قرار میدهیم و از گوشت مرغ ییایی به عرض ۲ نتانت و طول ۴ نتانت میدهیم برش.
. سپس رشتههای برش سینه مرغ در سهآهای بزرگ قرار میگیرند و میگیرند، میکنیم و روی نهنهنگینی خرد خرد روی میریزیم میریزیم بعد از آن روی روی روی روی روی روی روی یعایع روی آن و دستهای دستی را میریزیم. به سینه آغشتها آغشته میکنیم.
۴. روی کاسه سلفون میکشیم و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال میگذاریم تا طعمدار ر. . .
سپس برش مرغها دانه دانه بر میداریم و در سس رار میدهیم تا کاملاً آغشته شود و بعد از روغن روغنی قرار گیرد تا پخته شود و بشود.
جوجه چینیهای سرخ شده است زمانی که از بیرون در فیافی یا روی رویال تمیز رار میدهیم تا روغن را اضافه کنید.
[ad_2]