[ad_1]
اگر سوالی دارید، لطفا با من تماس بگیرید.
به یک بیابی، گوشت چرخکرده گوس هاله یا مرغ بخرید، نان همبرگری تهیه و و و گر گر، تخممرغ دویهه دویهه دویهه ی ف ف ف ف در نه متف متف مو مو. خریدن برگرهای آماده و رفتن فستفود منصرف کند.
اگر برگر گوشت هیداهید باید این داد را تهیه کنید
گوشت چرخ گوسفند ی گوسا گوساله: گرم گرم
زاز: عدد عدد
سیر: بهار رلخواه
مرغ مرغ: ۱ عدد
آرد سوخاری: ۳ قاشق غذاخوری
، فلفل سیاه و وارچین: به اندازه کافی
دستور و طرز تهیه تهیه
. پیاز را رنده کنید و بگیرید. سیر سیرا هم رنده کنید به هما گوشتی اضافه کنید فه. سپس تخم مرغ را هم به وطلوط اضافه فه.
۲. نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و آرد آرداری را به داد اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید تا شوند.
۳. مخلوط را در هر اندازهای که دلخواهتان است به شکل تیرههایی با ضخامت متوسط اندازههای زه تقسیم کنید.
۴. سپس در مقد ریاری آرد ریاری ریلتانید.
و اگر گر مرغ هیداهید
چرخ شده: یک عدد
زاز: عدد عدد
کرفساق کرفس: عدد عدد
دلفل دلمه: نصف
خرد شده: به مقدار لازم
آرد سوخاری: ۳ قاشق غذاخوری
سیر: بهار رلخواه
نمک، فلفل سیاه پودر و آویشن: به مقدار کافی
طرز و دستور پخت پخت
پیاز رانده میکنیم میکنیم و آب میگیریما میگیریم. سیر را هم به همین رندهل رنده و میکنیم و اضافه میشود.
قهاقه کرفس و فلفل دلمه را رنده میکنیم و دویهها ادویههای مشخص شده و به مخ وطلوط اضافه میکنیم.
آرد سوخاری را هم به مواد اضافه و و و وطلوط و تا یکدست شود. سپس گوشت برگرم را به اندازههای دلخواه میکنیم و به صورت یرههایی با ضخامت متوسط میدهیمل میدهیم.
تات تلایی برای یک بترابتر!
را هم میتوانیم در روغن سرخ شده همان نیمل کنیم.
برای جذابتر شدن همبرگر نیماز زاراملی درست است. به این صورت که پیاز را خلالی خرد کنیم و مقداری روغن ریماریم با شعله ملایم سرخ سرخ.
درا در قابلمه ها ببندید تا پیاز آب زدازد. وقتی کمی ییلایی شد مقدار شکر آن آن را اضافه میکنیم و در صورت زاز یک حبه شنیاشنی گوشت هم آن را اضافه میکنیم. بعد از چند دقیقه زالت کاراملی یا میکند.
در صورت خولخواه به هر نان همبرگری، علاقهتان نا بزنید، را روی نان قرار دهید، پیاز کاراملی را روی بریزید و گوجه، رشورا رشور و …
نیدانید موقع سرخشدن برگرها روی آن پنیر م نندانند پنیر گودا ورقهای هم ریدارید.
[ad_2]