omdebegirbanner

همه چیز که باید درباره پخت استیک استیکانیم

[ad_1]

استیک ستیک یای گرانی است ست فوت و وای مخصوص به خودش دا دارد رد اما گاهی هم دل‌مان هووس یک یای گران می‌کند و به خودمان جایزه یزه می‌دهد.

داد لازم:

گوشت ستهاسته ستها فیله هاله: گرم گرم

زیتون زیتون: ق غذاخوری

سس :ل: ۲ قاشق غذاخوری

سس باربیکیو: ۲ قاشق غذاخوری

سوی :ا: ق غذاخوری

سیلفل سیاه و نمک: به میزان کافی

روغن مخصوص سرخ کردنی: ۴ قاشق غذاخوری

داد لازم برای سس رچارچ:

رچارچ ورقه شده: ۲ لیوان

پیاز: ۱ عدد خرد شده

شیر: ۱ لیوان

آرد: ۱ قاشق غذاخوری

رهاره گوس گوساله: عدد عدد

سیلفل سیاه: به میزان نلخواه

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. ابتدا یای از راسته و یا فیله هاله را به اندازه کف دست و با ضخامت یک بند انگشت برش برش.

۲. بهتر است برش ها از یک و از سمت دیگر ریکاریک ریکاشند.

۳. سپس تکه‌های برش خورده را روی گوشت‌های گوشتی بگذارید و آن‌ها کیسه فریزر بکشید. بعد با بیفتک یا گوشتکوب خوب آن‌ها را بکوبید پهنا پهن می‌شوند و ضخ متامت یک نتانت دربیایند.

۴. روغن زیتون، سسا، سس خردل، باربیکیو و نمک و فلفل سیاه را باهم مخلوط کنید و سپس یای آماده گوشت استیک را به مدت ۲۰ تا دقیقه درا مخا قرل وط کنید.

۵. یابه‌های چدنی انتخاب کنید و روی رت قرار دهید تا داغ غ. بعد مقدار کمی داخل آن آن.

۶. سپس تکای مزه دار شده را تک تک خاخل تابه انداخته و با حرارت ملایم دو طرف را انجام دهید.

۷. درا در زمان پخت استیک ستیکا چند بار راندید. برگرداندن‌های بیشتر باعث می‌شود که ستیک استیک استیکلی پخته شود. اگر هم هیداهید استیک آبدار باشد کمتر ر سرخا سرخ کنید. استیک در رار سس قارچ و سبزیجاتی تیل هویج کلم ملی و سیبزمینی پخته رار خوشمزه و لذیذ ذیذ.

طرز تهیه سس رچارچ:

۱. یای کردن سس سسارچ ابتدا باید پیاز خرد شده در مقداری روغن تفت دهید طاهرین رنگ رنگ.

۲. بعد از ورقه های موجود را به آن اضافه کنید. سپس شیر را با آرد ، ،لفل سیاه و عصاره گوشت هاله مخلوط کرده و به زاز و رچارچ تفت داده شده اضافه کنید و ریدارید تا سس حرارت بجوشد یظل یظل یظل یظ.

۳. به سس یظلیظ شده می‌توان در مقدار کمی کره یا هم اضافه کرد سپس این غذای خوشمزه را در کنار استیک‌تان سرو کنید از خوردن استیک لذیذتان لذت ذت.

منبع: ایرنا

[ad_2]

Drake Beck

کارشناس سفر. خالق دوستانه نویسنده هیپستر دوست. دانش آموز عمومی.

تماس با ما