omdebegirbanner

5 سفارش اصلی به سیستم بانکی

[ad_1]

رئیس جمهور با بیان اینکه موفقیت تحول اقتصادی در گرو موفقیت تحول نظام بانکی است، گفت: شرایط کنونی نظام بانکی باید بر اساس عدالت و به نفع مردم تغییر کند.

نوشته مرتبط: موتور موتور تلت اسوارتپیلن 249 کویر کویر

سیدابراهیم رئیسی صبح دوشنبه در دیدار با مدیران عامل بانک‌ها، اظهار داشت: دولت سیزدهم ایجاد تحول در بخش‌های مختلف و به‌ویژه وضعیت کنونی نظام بانکی را وظیفه اصلی خود می‌داند. دولت در حال تلاش برای تغییر نظام بانکی است.

رئیس جمهور در ادامه گفت: نظام بانکی با دو دسته مشکلات داخلی و خارجی مواجه است. اگر سیستم بانکی نتواند این مشکلات را حل کند و درست کار نکند، تخلف از عدالت است.

تا قبل از پایان سال کارگروهی برای بررسی نظام بانکی و مقررات تشکیل شود

رئیسی در ادامه گفت: خود بانک ها با همکاری بانک مرکزی تا قبل از پایان سال کارگروهی را برای شناسایی و حل مشکلات درون نظام بانکی، حل اختلافات، ایجاد شفافیت و بررسی مبارزات برای تسهیل فعالیت های بانکی تشکیل می دهند. روابط بین بانک ها و مردم و تولیدکنندگان وارد عمل شود.

رئیس جمهور خاطرنشان کرد: بزرگترین سرمایه بانک ها آبروی نظام بانکی کشور در بین مردم است و این سرمایه با اعتبار مناسب بانک ها توسط مردم افزایش و حفظ می شود. مشکل این سیاست اعتباری، فساد در عملکرد نظام بانکی است و از این رو، نظام بانکی با «خودمراقبتی» بیشتر قبل از دیگران، از خدشه دار شدن اعتبار و اعتبار خود جلوگیری می کند.

تغییر در نظام بانکی با هدف رعایت کامل احکام اسلامی روابط بانکی صورت می گیرد

رئیس جمهور بر لزوم بازنگری در نظام بانکی از جمله بازنگری در نظام بانکی تاکید کرد و افزود: هدف از تحول و بازنگری نظام بانکی، انطباق کامل روابط بانکی کشور با موازین شرعی است. “

رئیسی گفت: تجربه و دانش مدیران بانکی دارایی ارزشمندی است که به ایجاد تحول واقعی در نظام بانکی کمک می کند. در عین حال، مدیران بانک ها باید بدانند که رمز موفقیت در ایجاد تحول در نظام بانکی این است که همه ارکان و کارکنان نظام بانکی متعهد و متعهد به تغییر مطلوب باشند.

رئیس هیئت مدیره در ادامه گفت: مدیران بانکی نیز باید ریسک گریز و مسئولیت پذیر باشند و مدیری که حوصله نداشته باشد نمی تواند مجری خوبی برای سیاست های تحول آفرین باشد.

رئیسی از مدیران بانک ها خواست تا با حساسیت و دقت و شجاعت در چارچوب قوانین الزام آور برای ایجاد تحول در نظام بانکی تلاش کنند.

رئیس جمهور همچنین گفت: توسعه زیرساخت ها و خدمات الکترونیکی در بانک ها باعث شفافیت و تسهیل نظارت بر عملکرد بانک ها می شود.

تسهیل کردن افراد برای افرادی که حساب های بد دارند آسان و سخت است

رئیسی بر لزوم توسعه جریان کرز الحسنه در نظام بانکی تاکید کرد و گفت: بانک ها تلاش کنند تا حد امکان کارمزد و سود تسهیلات مصوب را کاهش دهند. همچنین در پرداخت تسهیلات خرد به مردم، شناسایی به دریافت وثیقه تغییر یابد. بانک ها باید مردم را تسهیل کنند نه مزاحمت.

رئیسی گفت: قوانین بانک ها باید در ارائه تسهیلات به مردم ساده و سخت گیرانه باشد و به افراد بدحساب تسهیلات ارائه کنند. وام گیرندگان بد بانکی را شناسایی کنید، دسترسی به اعتبار بانکی آنها را مسدود کنید و در صورت لزوم آنها را شناسایی کنید. برخی از اشتباهات محاسباتی مربوط به بسیاری از بانک ها است، بنابراین باید بین بانک ها هماهنگی صورت گیرد تا از ارتباط این گونه افراد با بسیاری از بانک ها جلوگیری شود.

هیچ گونه هزینه ای برای تسهیلات غیر از سود مصوب بانک مرکزی مجاز نیست

رئیسی با تاکید بر اینکه وصول سود تسهیلات بانکی باید بر اساس ضوابط مصوب و اعلامی بانک مرکزی باشد، گفت: سود تسهیلات بانکی باید بر اساس ضوابط مصوب و اعلامی بانک مرکزی باشد. . اگر بانکی مبلغی غیر از نرخ سود مشارکتی که توسط فرد تایید شده دریافت کرد، مبلغ را به آنها برگردانید.

رئیس جمهور در بخش دوم سخنان خود تصریح کرد: بانک ها تا حد امکان از خرید واحدهای تولیدی خودداری کنند اما در صورت اجبار نسبت به راه اندازی مجدد واحدهای تولیدی و یا تحویل به تولید در اسرع وقت اقدام کنند. ” حذف نکنید.

اگر نقدینگی به سمت محصول هدایت نشود، سیل می رود

رئیس جمهور با تاکید بر هدایت نقدینگی به سمت نظام تولیدی، گفت: اگر نقدینگی به سمت تولید سوق داده شود، مشکلی پیش نمی آید، اما اگر نقدینگی به سمت تولید سوق داده نشود، سیل جامعه را سرازیر می کند و به همه جا می رسد. این باعث آسیب می شود.

رئیسی سرمایه‌گذاری در بانک‌ها و ایجاد بنگاه‌های مالی را امری پسندیده، اما کارآفرینی مضر دانست و افزود: ایجاد صنعت، بله، اما کارآفرینی هرگز اینگونه نیست، بلکه باید مبنای کار بانکی باشد.

در این دیدار که بیش از 2 ساعت به طول انجامید، مدیرعامل بانک های کشور، معاون اول رئیس جمهور، 2 رئیس کل بانک مرکزی، روسای نهادهای برنامه و بودجه، وزیر دارایی و دارایی، معاون اقتصادی رئیس جمهور و رئیس کل بانک مرکزی برنامه دولت برای تحول نظام بانکی کشور را تشریح کرد.

[ad_2]

Alina Bentley

کاوشگر. کارشناس سفر. متخصص قهوه. طرفدار تلویزیون عمومی متخصص پرشور بیکن. برگزار کننده آماتور محقق فرهنگ پاپ.

تماس با ما