omdebegirbanner

فرمانده میدانی کیست؟

[ad_1]

اولین اردو از پنج اردوی علیرضا زاکانی شهردار تهران که قرار بود برای رفع چالش های تهران آغاز شود، اردوی اجتماعی بود. علیرضا زاکانی در دوران تصدی شهرداری تهران بیش از هر چالش دیگری در تهران به دنبال تغییر چهره شهر است. و به گفته او دامن شهر لکه رنگ پریدگی را پاک می کند.

وی خاطرنشان کرد: آسیب های معتادان متجاهر و کودکان کار که چهره شهر را در عرصه اجتماعی خدشه دار کرده اند، تغییر خواهد کرد، ما به گونه ای به آنها و خانواده هایشان خدمت می کنیم که بتوانیم آنها را شکل داده و به جامعه بازگردانیم. . . اما قرار است در این حوزه چه اتفاقی بیفتد؟ ساختار اردوگاه اجتماعی چگونه است؟ بودجه برای آن چقدر است؟ اگرچه اولین جلسه قرارگاه اجتماعی در استانداری تهران برگزار شد، دستور این اردو با استانداری است یا شهرداری؟

اعضای شورای شهر تهران از جزئیات این کمپ اطلاع چندانی ندارند، اما برخی از اعضای شورای شهر می گویند به همان اندازه که شهردار درباره این کمپ در محوطه شورای شهر توضیح داد، اطلاع دارند. فرمانده سپاه محمد رسول الله (ص) با حضور در شورای شهر تهران اعلام کرد که سپاه وارد حوزه آسیب های اجتماعی شده و در هفته بسیح به محله هرندی می روند. منع رفت و آمد وجود دارد. آیا با فعالیت های اردوگاه اجتماعی سازگار است؟

علیرضا نادعلی، سخنگوی شورای شهر تهران و یکی از اعضای کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای شهر که از نزدیکان زاکانی در این شورا است، آغاز اردو و فعالیت های بسیج همجوار از پنجم آذرماه را بخشی از آن دانست. فعالیت های اردوگاه اجتماعی : N همچنین برای من مشخص نیست، بسیج، سپاه، بهزیستی، کمیته امداد و ستاد اجرایی همگی جزو اردو هستند و کمک خواهند کرد. اما این سازمان ها از قبل در منطقه فعالیت می کردند و وظایف خود را داشتند. قرارگاه شهید اسدالله، قرارگاهی در هرندی است که متعلق به سپاه تهران است و مدت‌هاست فعالیت دارد.

سپاه در این چهار سال کار خاصی برای منطقه نکرده است. وی همچنین با بیان اینکه بسیاری از اعضای شورای شهر تهران از ساختار پایگاه اجتماعی بی اطلاع هستند، می گوید: طرح های اولیه بر مبنای اجتماعی ارائه شده است. جلسات منظمی با معاونین داریم و برنامه دقیق تر، عملیاتی و نهایی آن اعلام خواهد شد.

نادعلی همچنین درباره قرار گرفتن شهرداری تهران در کمپ و اینکه پایگاه اجتماعی متعلق به سرپرست استانداری است یا شهرداری تهران، توضیح می دهد: ریاست جمهوری یک چیز است، جلب توجه چیز دیگری است. این نمی تواند اتفاق بیفتد. البته کلمه ای که من استفاده می کنم خوشمزه است و قانونی نیست. من معتقدم این موضوع مربوط به شهرداری تهران است. این را به این دلیل می گویم که عریض ترین مجموعه در سطح شهر شهرداری تهران است. امکانات آن، از منطقه به منطقه و غیره. و نکته دوم تنوع خدمات آن است. متاسفانه شرایط چندان مناسبی برای خدمات شهری در این مناطق نیست. مخازن دو بار در روز تمیز می شوند. اما بلافاصله تمام زباله ها توسط معتادان و کارتن خواب ها از سطل زباله بیرون می ریزند. در این صورت خدمات این محله پیچیده تر و تخصصی تر است. من معتقدم فقط شهرداری تهران می تواند این کار را انجام دهد. نادعلی به فلسفه ساخت اردوگاه اجتماعی اشاره می کند و می گوید: ماجرای اردوگاه اجتماعی از آنجا نشأت می گیرد که معتقدیم شهرداری به تنهایی نمی تواند همه ضررها را تحمل کند. پیش از این گفته شد که شهرداری نباید هیچ باری را به دوش بکشد. اما الان می گوییم شهرداری باید مشارکت کند. اما او به تنهایی نمی تواند این بار را تحمل کند و دستگاه های دیگری نیز در این زمینه کار دارند. هر سازمان دولتی یا غیردولتی، سازمان مردم نهاد و مردمی کمک کرده است و در این شکل وارد نهاد حاکمیتی می‌شویم و قاعدتاً بیشترین ارگان در مناطق شهری، مدیریت شهری است.

به گفته نادعلی، این پایگاه اجتماعی که زیر نظر شهرداری تهران فعالیت خواهد کرد، محدود به هرندی نخواهد بود. پنج موضوع جدی در تهران وجود دارد که به گفته مدیران شهری برای همه آزاردهنده است. مثل فرحزاد، خلزیر، اسلام آباد، خاک سفید و شوش و هرندی هنوز مصدومیت های گذشته دارند. معاون اجتماعی شهردار تهران می گوید: تعداد معتادان متجاهر در چند سال اخیر نه تنها کاهش نیافته است. حتی بیشتر هم رشد کرده است. در گذشته این زخم ها در نقاط خاصی دیده می شد. اما اکنون در بسیاری از نقاط شهر افزایش یافته و این صحنه های دروغین در نقاط مختلف شهر دیده می شود. شهردار تهران بر این عقیده است که باید برخورد انسانی با این موضوع داشته باشیم و نمی خواهیم در این موضوع از واژگان استفاده کنیم و سعی می کنیم در سیاست های خود ساماندهی را در نظر بگیریم.

معاون شهردار تهران می افزاید: شاید نیاز به جمع آوری معارفه های ساماندهی باشد. اما ما با طرح های ضربتی که خودباختگی هستند مخالفیم. یعنی ما تعداد زیادی از هموطنانمان را در یک مکان جمع می کنیم و همین تجمع است که باعث می شود احساس کنیم رفتارمان به اندازه کافی دقیق نیست و نمی توانیم کار درست را انجام دهیم. ما برای ساماندهی مثلثی فکر کردیم که یک ضلع آن باید سازمان ها و تجهیزاتی داشته باشد که تعاملات اولیه با دستگاه های دولتی داشتیم و سازمان ها یا مسئول یا مشتاق آن هستند. زیرا برخی از سازمان ها وظیفه ای ندارند. اما کنجکاو و علاقه مند هستند و ورود به این صحنه را وظیفه خود می دانند.

توکلی زاده درباره تشکل های مشتاق مشارکت در بحث آسیب های اجتماعی می گوید: آن هایی که در سازمان های انقلابی هستند. سپاه، بسیج، مانند ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) و بنیاد علوی که هیچ تکلیف قانونی ندارد. اما به خاطر تکالیف شرعی و وظیفه شهروندی خودآگاه، سر کار آمدند و ما به دیدارشان رفتیم. جلسات متعددی با آژانس ها برگزار کردیم، از دستگاه های مسئول در این زمینه دعوت به همکاری کردیم و این اولین ضلع است. اصلی‌ترین جنبه‌ای که ما آن را وظیفه خود می‌دانیم و خود را مسئول می‌دانیم، استفاده از تمام ارکان شهرداری است. همانطور که در مورد واکسیناسیون، جایی که ممکن است شهردار مجبور به واکسیناسیون چندانی نباشد. اما برای کاهش آلام شهروندان، همه وسایل خود را برای کار واکسیناسیون آورده ایم. ; به عنوان مثال اگر سازمان ورزش ما بتواند دامنه کار خود را گسترش دهد و نسبت به گذشته فعال تر شود، خود به خود به کاهش رشد این آسیب ها کمک کرده است و من از کلمه حذف استفاده نمی کنم، چون اینجا نیستیم. نقطه استفاده از حذف . اما تلاش ما بر این است که مشکل ساماندهی و مدیریت آن را کاهش دهیم تا بتوانیم هموطنان و همنوعان خود را در مسیر پیشرفت بشردوستانه قرار دهیم. وی گفت: مسیر بهبودی قبلا در گلخانه بود و اکنون می گوییم باید رسیدگی کنیم. این برنامه را با عنوان اردوی اجتماعی در ویرایش جدید بعدازظهر امروز در کمیسیون اجتماعی ارائه خواهیم کرد.

محمدامین توکلی زاده معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران در پاسخ به این سوال که چرا مبنای اجتماعی فعالیت، ترکیب، بودجه، وضعیت شهرداری و… شفاف نیست، می گوید: تصمیمات خوبی وجود دارد. . برای آسیب های اجتماعی ساخته شده و کار را به دستگاه های مختلف تقسیم کرده است. وظایف استان تهران مشخص شد و قرار شد پایگاه در خود استان راه اندازی شود و این اتفاق افتاد.

استاندار تهران نیز با تشکیل جلسه اجتماعی در تهران درباره تقسیم کار استان تهران تصمیم گیری کرد. در آن جلسه مسئولیت مرکز اجتماعی تهران به صراحت به شهردار تهران محول شد و با محوریت وی جلسات پایگاه اجتماعی تهران آغاز به کار کرد که جلسه دیگری در شهرداری برگزار شد. تهران.

وی با اشاره به اعضای این اردو می گوید: اعضای کمپ های اجتماعی در کشور مشخص هستند و یک ساختار قانونی و رسمی است. همین معادل در تهران ایجاد شده است. نمایندگانی از ناجا، بهزیستی تهران، سپاه و بسیج، ستاد مبارزه با مواد مخدر، دادگستری تهران و… در قرارگاه اجتماعی تهران حضور دارند. همین اعضا که قانون برای آنها در شورای اجتماعی کشور وضع شده است، همتایان خود و نمایندگان مربوطه در تهران نیز حضور دارند.

توکلی در خصوص برآورد این مسئولیت می گوید: اعتبار هر یک از اینها در هر مجموعه ای دیده می شود. اما وقتی شغل جدیدی تعریف می شود باید همین اعتبار داده شود. در شهرداری تهران برنامه منسجمی داریم که در شورای شهر تهران توزیع می کنیم و با کمک شورای شهر تهران می توانیم بودجه لازم را تصویب کنیم. معاون شهردار تهران در پاسخ به سوالی درباره وضعیت سازمان های مردم نهاد در این اردو گفت: البته یک بعد کار ما این است که سازمان های مردم نهاد و مشکلات اجتماعی بدون حمایت مردم حل نمی شود و با آنها پیش می رویم. .

توکلی زاده می گوید هنوز نقش شهرداری تهران در جمع آوری و ساماندهی معتادان متجاهر مشخص نشده است. وی با بیان اینکه در مراکز فشافویه، بهزیست، ناجا و غیره چند جای خالی وجود دارد مشخص شده است و با رعایت پروتکل های بهداشتی و غیره چقدر می توان ظرفیت های خالی را افزایش داد. وی در جلسه بررسی آسیب های اجتماعی شهر تهران که با محوریت جمع آوری معتادان متجاهر است، آمار دقیقی از میزان مسئولیت پذیرفته شده توسط شهرداری تهران ارائه کرد و گفت: اقدامات خوبی در حوزه معتادان متجاهر انجام شده است. * بیایید معتادان را در نمایشگاهی که از مرکز برادری هم بازدید کردیم دور هم جمع کنیم.

معاون اجتماعی شهردار تهران در پاسخ به این سوال که آیا شهرداری تهران وارد حوزه پزشکی می شود یا خیر، می گوید: کار را تقسیم می کنیم. هیچ کس جای دیگری نخواهد نشست. توکلی زاده همچنین با بیان اینکه سفر رئیس جمهور به منطقه هرندی را می توان نظارتی بر فعالیت کمپ های اجتماعی در تهران دانست یا خیر گفت: حضور رئیس جمهور در کنار هرندی نشان از اهمیت این موضوع دارد. به هر حال، شوراهای اجتماعی از قبل وجود داشته اند. اما رئیس جمهور سابق ما به ما وقت نداد تا این کار را انجام دهیم. اما اکنون رئیس جمهور شخصاً برای این کار وقت می گذارد. او یک شورای اجتماعی تشکیل می‌دهد و کار را به سطوح ستادی، خط‌مشی و خط‌مشی تقسیم می‌کند و مشاهده می‌کند و وارد میدان می‌شود تا ببیند چقدر از آنچه در جلسات ستاد و سیاست‌گذاری درباره آن صحبت می‌کنیم، واقعاً به ته میدان می‌رسد. .

پنجم در منطقه بسیج هرندی آجر غوغایی به پا شد که دکتر ضمن پاسخ به این سوال. آیا این تمرین ربطی به پایگاه اجتماعی دارد؟ یکی از نقاط قرمز ما منطقه هرندی است که بسته به بحران موجود پایگاه های مختلفی در آن شکل می گیرد. وظیفه ما در کمپ این است که بتوانیم این را ترکیب کنیم. یعنی اگر جای خالی است که باید وسیله دیگری کمک کند، باید از آن دستگاه بخواهیم برود و آن خلأ را پر کند و در جایی که موازی کاری است و انرژی و بودجه هدر می رود، جلوی آن را بگیریم. این کار قرارگاهی است که میدان و شهردار تهران فرماندهی آن را بر عهده دارند.

[ad_2]

Drake Beck

کارشناس سفر. خالق دوستانه نویسنده هیپستر دوست. دانش آموز عمومی.

تماس با ما