omdebegirbanner

بیانیه رئیس جمهور نصر درباره طرح دفاعی: نمایندگان مردم به جای ناامیدی، مشکلات مردم را حل کنند.

[ad_1]

رئیس اتحادیه صنف رایانه کشور با صدور بیانیه ای از دیدگاه برخی نمایندگان در روند بررسی طرح حفاظت از فضای مجازی انتقاد کرد و از رئیس مجلس و سایر نمایندگان خواست تا از بخش خصوصی حمایت و پیامدهای گسترده آن را برطرف کنند. . وی همچنین از رفتار رئیس کمیسیون تلفیق در برابر این طرح انتقاد کرد و گفت: بررسی طرح حفاظتی باید به بخش خصوصی و کارشناسان آن واگذار شود.

نوشته مرتبط: رسمی رسمی چند هفته ژئومغناطیسی به زمین می‌کند!

به گزارش روابط عمومی نصر، حسن هاشمی با صدور بیانیه ای در خصوص طرح دفاعی خواستار حمایت مجلس از بخش خصوصی شد. وی اجازه آرامش و خویشتنداری در منطقه را نداد و از طرح حفاظت از بخش خصوصی انتقاد کرد:

وی افزود: طرح موسوم به حفاظت از فضای مجازی چهار ماه است که اجرا شده است؛ این طرح از همان ابتدا تکان دهنده بخش خصوصی در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات بوده و انتقادات زیادی را به دنبال داشته است، اما ناپلئون پس از تایید، تلاش کرد. برای اینکه نامش در لیست مخالفانش قرار نگیرد، ما وظیفه و حق قانونی خود می دانیم که نظر خود را اعلام کنیم و در مورد این طرح حفاظت از قلمرو اظهار نظر کنیم.»

هاشمی در ابتدا از جایگاه سازمان نظام صنفی رایانه ای در کشور به عنوان تنها نهاد حقوقی بخش خصوصی در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات با بیش از 20 هزار عضو در سراسر کشور یاد کرد. این سازمان با رای مستقیم اعضای هیأت مدیره استانی اداره می شود و در نهایت با حکم رئیس جمهور به عنوان نماینده رسمی و قانونی یکی از بزرگترین سازمان های بخش خصوصی کشور با توجه به شرایط فنی منصوب می شود. ظرفیت. مسئولیت ICT را در میان کارشناسان آن برعهده بگیرید:

اما به نظر می رسد وضعیت این سازمان برای هیچ یک از قانونگذاران ما در مجلس شورای اسلامی روشن نشده است و به آن توجهی نشده است.»

رئیس نصر همچنین در واکنش به ادعای یکی از اعضای کمیسیون تنظیم مقررات گفت: بخش خصوصی در یک ادعای کذب با هشتاد و پنجمین برنامه حفاظت از فضای مجازی موافقت کرده است، اما تاکنون هرگز.

هاشمی رئیس سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور

بر اساس این بیانیه، نصار حدود چهار ماه پیش یک بررسی کتبی 20 صفحه ای از طرح دفاعی را به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ارائه کرده است. نمایندگان بخش خصوصی در جلسات کمیسیون ویژه شرکت می کنند. برنامه ریزی و همراهی با طرح:

وی افزود: پاسخ روشن ما این است که قرار است موضوعاتی که اعضای این کمیسیون نیاز به بررسی کارشناسی دارند ظرف دو تا سه دقیقه توسط نمایندگان بخش خصوصی مطرح شود، اما این نیاز به جلسات متعدد و نظرات جامع دارد و باید با بخش خصوصی مشورت شود و ما این امر را توهین و تمسخر بخش خصوصی می دانیم و ضمن رد این اتهامات، اجازه نمی دهیم نام فعالان صنعت بدون پشتوانه علمی و کارشناسی در لیست موافقان این روند قرار گیرد، بدون احتساب کسانی که نظرات خود را اعلام می کنند. ضوابط است، اما باید نظرات کتبی اشخاص حقوقی در بخش خصوصی اخذ شود و در این زمینه آمادگی ارائه را داریم.

در این بیانیه ابراز خرسندی شده است که وزارتخانه های ترانسپورت سابق و فعلی با بهره گیری از دانش مناسب و تخصصی از دیدگاه فعالان بخش خصوصی اذعان داشته اند که طرح دفاعی کنونی با سیستم فعالیت های شلوک نه تنها نمایندگان بلکه در سطح جهانی مغایرت دارد. حامیان مالی نه تنها به اهدافی که در ذهن دارند دست خواهند یافت، بلکه یک عقب ماندگی تاریخی در بخش ICT برای کل کشور ایجاد خواهند کرد که به راحتی قابل جبران نخواهد بود. همین بس که به گفته اعضای کمیسیون ویژه برنامه ریزی دفاعی، وزارت حمل و نقل دولت سیزدهم نیز 40 درصد برنامه فعلی را مطرح می کند، یعنی تقریبا نیمی از طرح هایی که تدوین شده کم است. و رویکرد کارشناسی و البته برای کشور و به ویژه بخش خصوصی مشکل ساز خواهد بود.

همچنین درخواست می شود بررسی کارشناسی طرح دفاعی به بخش خصوصی واگذار شود. بخش خصوصی نیز با طرح مسائل و نگرانی در مورد فضای مجازی و لزوم ساماندهی آن موافقت کرده است، اما راه درست ارائه مسائل جاری به کارشناسان بخش خصوصی است و آنها به توانمندی و عمق فنی اعتقاد دارند. برای مشکلات آنها راه حل های ملی و میهنی ارائه کنید. در دنیا غیرمعمول نیست که مدافعان به تنهایی مشکل را حل کنند، بنابراین اگر نمایندگان مجلس واقعاً به ظرفیت بخش خصوصی و کارشناسان محلی اعتقاد دارند، بهتر است مهارت های طرح دفاعی را کنار بگذارند. آنها را..

رئیس سازمان نصار از شفافیت و علنی بودن جلسات کمیسیون ویژه برنامه ریزی دفاعی خبر داد. وی در پی تصمیم قاطع و تدافعی کلیباف ابراز امیدواری کرد که این جلسات محل بحث کارشناسی و با حضور نمایندگان بخش خصوصی باشد. این حوزه با نمایندگان محترم می تواند عدالت را رعایت کند. مردم بر این باورند که آنچه تاکنون همه دیده اند نقش تند و بعضاً بی احترامی رئیس کمیسیون در انتقادات سایر نمایندگان بوده و به تدریج چنین وضعیتی شکل گرفته است. هیچ نظر و انتقادی نگذارید. لازم به ذکر است که برخی از نمایندگان بخش خصوصی دعوت شده به این جلسات فرصت کافی برای بیان نظرات خود را نداشتند و نمی توانستند از حق خود استفاده کنند که احتمال تکرار این روند در جزئیات بعدی وجود دارد. تصویب طرح. البته این نگرانی نیز وجود دارد که در بررسی جزییات پیش نویس ضمن تصویب کلیات، نظرات بخش خصوصی لحاظ نشود.

کمیسیون برنامه ریزی ارتقاء
تقی پور رئیس کمیسیون برنامه ریزی دفاعی

در این بیانیه همچنین به تشکیل کمیسیون بر اساس طرح دفاعی اشاره شده است:

بزرگ‌تر از این انتقاد این است که برنامه‌ریزان دفاعی تصمیم گرفته‌اند کمیسیونی به نام کمیسیون عالی تنظیم فضای مجازی ایجاد کنند که باعث تضعیف مرکز ملی و شورای عالی فضای مجازی به‌عنوان عالی‌ترین نهاد سیاست‌گذاری در این حوزه می‌شود. اگرچه انتظار می رود اعضای شورای عالی فضای مجازی بیشترین نگرانی را نسبت به وضعیت حقوقی این شورا و صیانت از مرکز ملی فضای مجازی داشته باشند، اما سکوت شورای عالی فضای مجازی در این خصوص نگرانی فعالان بخش خصوصی و نهادهای نظارتی را برانگیخته است. بی توجهی به واقعیت ها و نیازهای کشور ابهام را در این حوزه دو چندان کرده است.

نکته دیگر بیانیه لزوم توجه بیشتر نمایندگان به وضعیت استارت آپ ها و کارگران ICT است. فعالانی که با دنیا برای سرپا نگه داشتن کشور در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات همکاری می کنند:

وی افزود: در حالی که ما بیش از نمایندگان محترم مجلس به توان متخصصان خود متکی هستیم، اما غیرقابل انکار است که صنعت ICT یک صنعت بین المللی و فرامرزی است که بدون تعامل مستمر با دنیا و کشورهای توسعه یافته نمی تواند به اهداف و برنامه های خود دست یابد. بنابراین، در شرایطی که بخش خصوصی و استارت‌آپ‌های ما نیاز به فعالیت در محیط‌های گلخانه‌ای دارند و از حمایت قوی دولت و مجلس برخوردار هستند، شایسته نیست آنها را در بحرانی به نام طرح حفاظتی قرار دهیم که به زودی منجر به بدبینی نسبت به بخش خصوصی بین‌المللی و هرگونه تعامل می‌شود و در چهار دهه گذشته، بخش خصوصی فناوری اطلاعات و ارتباطات در مقابل محدودیت‌های وحشیانه دشمنان خارجی مقاومت کرده و این صنعت جدید را ناامید نکرده است، اما متاسفانه به نظر می‌رسد اکنون باید خود را آماده کنیم. خود را برای برخی تحریم های داخلی که در نهایت آسیب های جدی به همراه خواهد داشت. بخش خصوصی وجود نخواهد داشت.

به گفته رئیس جمهور ناصر، در شرایطی که جهان با رویدادهایی مانند توسعه ارزهای دیجیتال و ورود پروژه هایی مانند متاور مواجه است، بسیار غم انگیز و مایوس کننده است که کشور ما با وجود پتانسیل بسیار زیاد و توانمندی های فنی بالا، همچنان در وضعیت مطلوبی قرار دارد. هسته دنیای مجازی این کشور با چالش مواجه است و اکنون با طرح هایی مانند برنامه ریزی دفاعی، بستر لازم و تدارک فعالیت های بخش خصوصی، بیش از هر زمان دیگری مخاطره آمیز خواهد بود. توانمندی های کارشناسان داخلی ما.

وی معتقد است: طرح حفاظت که هنوز نهایی و اجرایی نشده است ضربه بزرگی به بخش خصوصی است و موجی از ناامیدی ایجاد می کند: این کشور به کشوری مانند امارات تبدیل شده است که برنامه های جامعی را برای جذب فناوران اجرا کرده است. همانطور که رهبر معظم انقلاب در دیدار اخیر با نخبگان فرمودند تشویق و منصرف کردن نخبگان از مهاجرت خیانت به آینده کشور است و متأسفانه طرح دفاعی این کار را در اذهان مردم انجام داده است، کارشناسان ما.

هاشمی با تاکید بر اینکه طرحی که از ابتدا نتوانسته افکار عمومی را درگیر خود کند و دغدغه افکار عمومی را داشته باشد، نمی تواند طرح موفقی باشد و اقبال خوبی در انتظار آن است، گفت: بنابراین به عنوان یک بخش نماینده، اعضا با تشخیص سختی های اقتصادی و وضعیت اجتماعی کشور در اولویت بندی پروژه های در دست اقدام با احتیاط بیشتری عمل خواهد کرد و به مسائل عمده زندگی مردم می پردازد. ناامیدی در جامعه و در بخش خصوصی.»

بخش دوم بیانیه به سخنران اشاره دارد:

وی ادامه داد: باید با رئیس محترم مجلس جناب آقای دکتر کلیباف گفت‌وگو کنم و کارکنان و همکارانم در بخش خصوصی مدت‌هاست در تلاش برای راه‌اندازی پروژه‌ای به نام «منطقه آزاد مجازی» هستند. در راستای تحقق چشم انداز روشن میهن عزیزمان. اگر طرح منطقه آزاد مجازی اجرا شود، می توانیم ایران عزیز را اولین کشور مجازی دنیا کنیم و چیزهای بزرگی کشف کنیم، اما متأسفانه عده ای و برخی به دلیل رفتار و نگرش نمایندگان، کارشناسان قدرتمند ما باید “به جای تمرکز بر چنین پروژه های بزرگ و مهمی، برای کمترین آسیب به صنعت ICT مبارزه کنند و وقت خود را صرف قضاوت دیگران بر اساس مبانی و بدیهیات فضای مجازی کنند.”

رئیس جمهور نصر گفت: رویکرد بخش خصوصی گواه خوبی است بر این که این بخش و متحدانش با کشور و مردم آن همدل هستند و تمام تلاش خود را برای سربلندی بیشتر ایرانیان و ایجاد کسب و کارهای جدید در عصر فناوری انجام داده اند. . وی گفت: سابقه 42 ساله بخش خصوصی نشان می دهد که دلسوزان این صنعت هیچ گاه این صنعت را برای مخالفت با تصمیمات دولت و مجلس راه اندازی نکرده اند، بلکه همواره بینشی از خود و همکاران خود داشته اند. همدلی و همکاری در بخش خصوصی. با دولت و مجلس بهترین اتفاق برای ایران اسلامی و عزیزانمان می تواند بیفتد، اما شرایط فعلی به گونه ای است که نگرانی آنها از آینده صنعت ICT کشور دو چندان شده است و اگر رئیس مجلس یازدهم نباشد. حساس تر در این زمینه، برخی پروژه های غیر کارشناسی، به جای حل مشکلات و نگرانی ها، بیم آن می رود که صنعت ICT دچار مشکل شود.

[ad_2]

Emerson Brooks

گورو تلویزیون. حل کننده مشکل علاقه مندان به وب. ماون مسافرتی بی عذرخواهی تنظیم کننده.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

تماس با ما