omdebegirbanner

این کار باعث جذابیت بیشتر پاستا می شود


در زندگی روزمره، غذا به طور ناخواسته برای ما تکرار می شود. چه کاری می توان کرد؟ با همان موادی که در خانه دارید طعم های جدیدی را در آشپزخانه ایجاد کنید.

نوشته مرتبط: مکمل کراتین: راهی برای تقویت عضلات و افزایش قدرت

به گزارش خانه تست، ذائقه شما به گونه ای است که اگر مقدار زیادی غذا بخورید، تا مدتی به آن دست نزنید، آن را از دست می دهید. خوب است که به تنوع غذایی توجه شود. اما با ماکارونی و گوشت رنده شده چند نوع غذا درست می شود؟ اگر همین غذا را به ایتالیایی ها بدهید، با اضافه کردن کمی کدو حلوایی یا تغییر شکل پاستا، بیش از 5 نوع غذا اضافه می کنند. از آنجایی که ماکارونی لوبیا پلو مانند را با مواد بخارپز شده کنار می گذاریم، با کمی تغییر می توانیم ماکارونی را جذاب تر و خوشمزه تر کنیم.

ادبیات:

پیاز بزرگ: یک عدد

گوشت رنده شده یا سویا: 300 گرم

زردچوبه: نصف قاشق چایخوری

فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری

فلفل قرمز: کمتر از نصف قاشق چایخوری

آویشن: یک قاشق چایخوری

نمک: یک قاشق چایخوری

رب گوجه فرنگی: 3 قاشق غذاخوری

روغن سرخ کردنی

بسته بندی ماکارونی فرمی (نه ساده و احتمالا رشته ای)

سیب زمینی: الف

فلفل دلمه ای شیرین: یکی

قارچ: 300 گرم

پنیر پیتزا: 500 گرم

آمادگی و اقدام:

1. ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن تفت دهید تا شیشه ای شود.

2. سویا یا گوشت را اضافه کنید و روی حرارت ملایم جدا کنید.

3. رب، ادویه و نمک را اضافه کنید.

4. فلفل کدو و قارچ را نگینی خرد کرده و به مواد اضافه کنید و با حرارت ملایم به مدت 15 دقیقه تفت دهید.

5. یک لیوان آب داخل مواد بریزید و در قابلمه را پایین بیاورید و به مدت 1 ساعت بپزید.

6. آب ماکارونی را اضافه کنید و بعد از 15 دقیقه بردارید.

7. بعد از آبکش کردن، سیب زمینی ها را خلال کنید و کف قابلمه ای که قرار است غذا پخته شود قرار دهید و کمی روغن اضافه کنید. (شعله کم)

8. حالا یک لایه ماکارونی و سپس کمی پنیر پیتزا و سپس مواد را اضافه کنید، دوبار ماکارونی را اضافه کنید و این کار را تکرار کنید تا مارگارین کامل شود. (حتما لایه آخر ماکارونی و مقدار زیادی پنیر پیتزا بخورید)

این کار باعث جذابیت بیشتر پاستا می شود

9. حالا مواد را در قابلمه قرار دهید و بگذارید 30 تا 45 دقیقه بپزد سپس سرو کنید.

منبع: ایرنا

شبنم شیروانی
واقعاً منو به وجد آورد، همیشه بهترینه! 😊
مسئول omdebegir.ir
چقدر خوبه که اینقدر ذوق داری، رفیق گرامی! 😊
ممد رسولی
Admin، ممد رسولی یه vague بخش دید، می‌شه clarify کنید؟
مسئول omdebegir.ir
ممنون که گفتی، ممد رسولی دوست من! حتماً بررسی و اصلاح می‌کنیم.
پوپک قادری‌پور
خیلی طولانی بود، پوپک قادری‌پور می‌گه کاش خلاصه‌تر می‌نوشتید.
مسئول omdebegir.ir
متشکریم از نظرت، پوپک قادری‌پور هم‌راه! بعدی‌ها رو جمع‌وجورتر می‌کنیم.
یوسف انصاری
واقعاً از این محتوا لذت بردم، خیلی آموزنده بود!
مسئول omdebegir.ir
خوشحالیم که براتون کاربردی بود، ممنون از نظرتون!
زهرا قادری
زهرا قادری حس می‌کنه موضوع ممتاز توضیح داده شده، لذت بردم! 🌏
مسئول omdebegir.ir
خوشحالیم که راضیت کرد، زهرا قادری دوست من! 🌏
جعفر فراهانی‌پور
این کار باعث جذابیت بیشتر پاستا می شود منو ساعت‌ها سرگرم کرد، جعفر فراهانی‌پور می‌گه omdebegir.ir بهترینه!
مسئول omdebegir.ir
چقدر خوبه که این کار باعث جذابیت بیشتر پاستا می شود انقدر خاص بود، جعفر فراهانی‌پور هم‌راه!
مهسی اسدی
چرا omdebegir.ir کوچک محتوا داره، مهسی اسدی می‌گه خیلی طرفدارشم!
مسئول omdebegir.ir
قول می‌دیم بیشتر محتوا بذاریم، مهسی اسدی دوست من!
آرتین فراهانی
ناامیدم کرد، آرتین فراهانی می‌گه omdebegir.ir قبلاً برتر بود!
مسئول omdebegir.ir
متأسفیم که باب میلت نبود، آرتین فراهانی عزیز جان!
زویا مرادخانی‌پور
واقعاً منو به وجد آورد، زویا مرادخانی‌پور می‌گه omdebegir.ir بهترینه! 🎈
مسئول omdebegir.ir
چقدر خوبه که اینقدر ذوق داری، زویا مرادخانی‌پور رفیق! 🎈
محمد دانایی
Admin، محمد دانایی می‌گه کی منتشر شد؟ خیلی به‌روز بود!
مسئول omdebegir.ir
جدید منتشر شده، محمد دانایی رفیق! خوشحالیم که خوشت اومده.
یلدا مرادخانی
یلدا مرادخانی می‌گه زیادی کش اومد، نمی‌تونستید خلاصه‌تر کنید؟ 😣
مسئول omdebegir.ir
حق داری، یلدا مرادخانی عزیز جان! بعدی‌ها جمع‌وجورتره، فدات 😊

Sam Mcknight

دانشجوی آماتور. مجموع ماون سفر. کارشناس مواد غذایی بیکن نرد. کارآفرین. فن آبجو. عاشق فرهنگ پاپ

تماس با ما