این کار باعث جذابیت بیشتر پاستا می شود

[ad_1]

در زندگی روزمره، غذا به طور ناخواسته برای ما تکرار می شود. چه کاری می توان کرد؟ با همان موادی که در خانه دارید طعم های جدیدی را در آشپزخانه ایجاد کنید.

به گزارش خانه تست، ذائقه شما به گونه ای است که اگر مقدار زیادی غذا بخورید، تا مدتی به آن دست نزنید، آن را از دست می دهید. خوب است که به تنوع غذایی توجه شود. اما با ماکارونی و گوشت رنده شده چند نوع غذا درست می شود؟ اگر همین غذا را به ایتالیایی ها بدهید، با اضافه کردن کمی کدو حلوایی یا تغییر شکل پاستا، بیش از 5 نوع غذا اضافه می کنند. از آنجایی که ماکارونی لوبیا پلو مانند را با مواد بخارپز شده کنار می گذاریم، با کمی تغییر می توانیم ماکارونی را جذاب تر و خوشمزه تر کنیم.

ادبیات:

پیاز بزرگ: یک عدد

گوشت رنده شده یا سویا: 300 گرم

زردچوبه: نصف قاشق چایخوری

فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری

فلفل قرمز: کمتر از نصف قاشق چایخوری

آویشن: یک قاشق چایخوری

نمک: یک قاشق چایخوری

رب گوجه فرنگی: 3 قاشق غذاخوری

روغن سرخ کردنی

بسته بندی ماکارونی فرمی (نه ساده و احتمالا رشته ای)

سیب زمینی: الف

فلفل دلمه ای شیرین: یکی

قارچ: 300 گرم

پنیر پیتزا: 500 گرم

آمادگی و اقدام:

1. ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن تفت دهید تا شیشه ای شود.

2. سویا یا گوشت را اضافه کنید و روی حرارت ملایم جدا کنید.

3. رب، ادویه و نمک را اضافه کنید.

4. فلفل کدو و قارچ را نگینی خرد کرده و به مواد اضافه کنید و با حرارت ملایم به مدت 15 دقیقه تفت دهید.

5. یک لیوان آب داخل مواد بریزید و در قابلمه را پایین بیاورید و به مدت 1 ساعت بپزید.

6. آب ماکارونی را اضافه کنید و بعد از 15 دقیقه بردارید.

7. بعد از آبکش کردن، سیب زمینی ها را خلال کنید و کف قابلمه ای که قرار است غذا پخته شود قرار دهید و کمی روغن اضافه کنید. (شعله کم)

8. حالا یک لایه ماکارونی و سپس کمی پنیر پیتزا و سپس مواد را اضافه کنید، دوبار ماکارونی را اضافه کنید و این کار را تکرار کنید تا مارگارین کامل شود. (حتما لایه آخر ماکارونی و مقدار زیادی پنیر پیتزا بخورید)

9. حالا مواد را در قابلمه قرار دهید و بگذارید 30 تا 45 دقیقه بپزد سپس سرو کنید.

منبع: ایرنا

[ad_2]

Sam Mcknight

دانشجوی آماتور. مجموع ماون سفر. کارشناس مواد غذایی بیکن نرد. کارآفرین. فن آبجو. عاشق فرهنگ پاپ

تماس با ما