- 3 چیز درباره Learning English آنچه می خواهید… بدجوری
- 7 راه برای بهبود Learning English
- چرا همه درباره Learning English صحبت می کنند…حقیقت ساده آشکار شد
دانشمندان دیگر بعداً یافتههای او را تأیید کردند، اما نتایج را به گونهای ترسیم کردند که نواحی با حساسیت کمتر شبیه به مناطق بدون حساسیت به نظر میرسند. برای فوقطعمها، قهوه، آبجو هوپی و سبزیجاتی مانند کلم بروکسل ممکن است خیلی تلخ باشد. کیک و بستنی ممکن است خیلی غنی و فلفل چیلی خیلی تند باشد. غذاهای ترش می توانند سالم باشند، مانند پرتقال، یا فاسد، مانند شیر فاسد.
3 چیز درباره Learning English آنچه می خواهید… بدجوری
اما برای همه کسانی که به خاطر دارند به عنوان یک دانش آموز در مورد نقشه زبان بحث کنند، و اصرار دارند که نمک را در پشت زبان یا ترش را در نوک آن درک کنند، اخباری که نقشه زبان در بهترین حالت ناقص است باید به عنوان توجیهی شیرین باشد. نقشه زبان، زبان را به نواحی حسی تقسیم میکند – تلخ در پشت، ترش در طرفین، نمک در لبه جلو و شیرین در نوک.
طعم تلخ اغلب سمی بود. در سال 1974، ویرجینیا کالینگز تشخیص داد که اگرچه زبان درجات مختلفی از حساسیت را دارد – برخی مناطق میتوانند طعمهای خاصی را بهتر از سایرین درک کنند – هیچ حقیقت واقعی در مورد نقشه سخت زبان وجود ندارد. با توجه به حساسیت شدید آنها به قند و چربی های لبنی، افراد فوق العاده کمتر تمایل به خوردن غذاهای مضر دارند. دانشمندان همچنین در حال یادگیری بیشتر در مورد تنوع تکان دهنده حساسیت طعم هستند.
7 روشی که میتوانید در حالی که کمتر خرج میکنید Learning English بیشتری دریافت کنید.
به دلیل نگرانی در مورد ایمنی PTC، دانشمندان شروع به مطالعه واکنش افراد به PROP (6-n-propylthiouracil)، یک ترکیب مصنوعی مورد استفاده در پزشکی تیروئید کردند. صادرات خودروهای ژاپنی در دهه 1950 شروع به افزایش کرد. تولیدکنندگان با یک جامعه بدبین آمریکایی روبرو شدند که صادرات ژاپن را به عنوان محصولات خانگی ارزان قیمت و مواد زائد ضعیف و زبان نیو تولید انبوه مینگریستند. این نشان می دهد که سیستم قضایی آمریکا چگونه مجرمان را دستگیر می کند و آنها را به دادگاه می کشاند.
7 راه برای بهبود Learning English
کمیته دریافت که در حالی که استانداردهای به خوبی تثبیت شده برای ارزیابی دانشآموزان برای هدایت تمرین وجود دارد، شکافی بین این استانداردها و نحوه انجام ارزیابیهای DLL/EL در سطح دانشآموزان و سیستم وجود دارد. تحقیقات تأیید میکند که رشته تحصیلی قویترین و واضحترین پیوند درسی برای دستاوردهای یادگیری دانشآموز است. آنها بسیار حرفه ای هستند و در حین یادگیری از هر نظر به شما کمک می کنند.
Supertaster ها افرادی هستند که دو یا گاهی اوقات فقط یک آلل غالب برای ژن TAS2R28 دارند. افراد می توانند طعم را در هر جایی که گیرنده های چشایی وجود دارد درک کنند. اما ابتدا، با نشان دادن اینکه چگونه همه مردم به یکدیگر کمک می کنند، درس فروتنی به پادشاه می دهد.
چرا همه درباره Learning English صحبت می کنند…حقیقت ساده آشکار شد
شاه ریچارد سوم، سلف هنری هفتم، یکی از اعضای خانواده یورک انگلستان بود. در بخش بعدی با اصل کتاب زیست شناسی و اینکه چرا ممکن است کاملاً اشتباه باشد، خواهیم آموخت. حتی اگر اهل دستور زبان نباشید، وقتی چیزی اشتباه به نظر می رسد می توانید آن را بشنوید. ما هنوز هوس می کنیم و به علایق اجدادی خود پاسخ می دهیم، حتی به ضررمان. این کار حتی اگر قبلاً مطالب دروس را میدانید مفید است، زیرا فرصتی دارید که با صدای بلند انگلیسی صحبت کنید و تلفظ خود را تمرین کنید.
یافتن بهترین Learning English
محققان فرانسوی حتی یک گیرنده چشایی بالقوه برای چربی را شناسایی کردند. او تعداد سلول های گیرنده چشایی را به مزه فوق العاده مرتبط کرد. اگرچه گیرنده های چشایی معمولاً به شدت به یک مزه واکنش نشان می دهند، بسیاری از آنها به تحریکات چشایی متعدد پاسخ می دهند. اما افزایش حس چشایی، مهم نیست که چقدر خوشمزه به نظر می رسد، واقعاً هیچ لذتی ندارد. به منظور تشخیص طعم، دانش آموزانی که به تازگی غذا خورده بودند به غلظت ساکارز 50 درصد بیشتر و غلظت نمک دو برابر آنهایی که نخورده بودند نیاز داشتند.
در مطالعهای که توسط محققان دانشگاه مالاوی انجام شد، گروههایی از دانشآموزانی که 16 ساعت غذا نخوردهاند، میتوانند محلولهای ساکارز و نمک ضعیفتری نسبت به آنهایی که فقط یک ساعت قبل غذا خوردهاند، درک کنند. محققان امامی ادعا کرده اند که قسمت خلفی زبان برای تشخیص طعم پنجم مهم است. طعم افزایش یافته غذای فرآوری شده می تواند نشان دهنده ارزش غذایی باشد که در واقع وجود ندارد، اما ترجیحات ما باقی مانده است.