[ad_1]
فرادنوشیدنی ها نوشیدنی های محبوبی هستند که در فصول گرم و سرد به همراه چای و قهوه استفاده می شوند. دمنوش های گیاهی، بر خلاف چای که فقط برگ ها در آن درست می شود، ممکن است حاوی ساقه، ریشه، دانه، پوست و میوه باشد. با فرا رسیدن هر فصل از سال و میوه های خاص آن فصل، می توانید نوشیدن دمنوش های مختلف گیاهی را تجربه کنید.
دمنوش یکی از پرطرفدارترین دمنوش های پاییز و زمستان است که عطر و بوی بسیار مطبوعی دارد. دمنوش سرشار از خواص است و برای تقویت معده، پیشگیری از سرماخوردگی، پیشگیری از سرطان، سلامت قلب، کمک به کاهش وزن بسیار مفید است. در ادامه این مطلب کاربران گرامی شما را با نکات و ترفندهای مهم مربوط به خشک کردن میوه و طرز تهیه نوشیدنی همراه با طرز تهیه آشنا می کنیم.
مواد لازم برای تهیه چای
برای خشک کردن: 4 قاشق غذاخوری
آب جوش: 2 فنجان
چوب دارچین: 1 عدد
آب نبات: به میزان لازم
نکات میوه به
میوه یکی از خوشبوترین و بهشتی ترین میوه هاست که طعم و بوی بسیار مطبوعی دارد و خواص بی شماری برای بدن دارد. سرشار از ویتامین های A، B و مواد معدنی سنگ آهک؛ همچنین حاوی مقادیر قابل توجهی پروتئین، کربوهیدرات و لیپید است که برای سلامت قلب، معده و دستگاه گوارش و آرامش اعصاب مفید است. این میوه در ایران در استان های فارس، اصفهان، کرمان و اردبیل می روید. برای تهیه نوشیدنی بهتر است از انواع توت های زرد، کاملا رسیده و سالم استفاده کنید.
طرز تهیه نوشیدنی
برای تهیه نوشیدنی ابتدا باید آن را به صورت زیر خشک کنید:
1-تخم مرغ ها را خوب بشویید و بعد از خشک شدن از وسط نصف کنید و تخم مرغ ها را جدا کنید. سپس آن را با پوست رنده کنید.
2- رنده شده را روی پارچه تمیز پهن کنید تا آب آن خشک شود. سپس در سینی بگذارید و یک تا دو روز روی اجاق گاز یا شوفاژ قرار دهید تا کاملا خشک شود.
3- پس از خشک شدن در تابه بریزید و روی شعله ملایم قرار دهید. هر چند ثانیه یکبار هم بزنید تا پخته و قهوه ای روشن شود. مواظب باشید قهوه بیش از حد پخته یا تیره نشود، در غیر این صورت می سوزد و طعم آن تلخ می شود.
4- پس از خنک شدن تا خشک شدن آن را در ظرف در بسته بریزید و در جای خشک و خنک نگهداری کنید.
یک فنجان آب جوش را در قوری بریزید تا هر قاشق چایخوری خشک شود. یک تکه چوب دارچین را در قابلمه قرار دهید و قوری را روی کتری در حال جوش قرار دهید. حدود نیم ساعت تا چهل دقیقه زمان دهید تا نوشیدنی شکل بگیرد و خوب رنگ بگیرد. سپس در فنجان بریزید و در صورت تمایل با نبات سرو کنید. نوش جان
[ad_2]