یک میان وعده لبنانی خوشمزه با سالاد فتوش، طعم باورنکردنی شاورما

[ad_1]

همچنین در بسیاری از رستوران های بین المللی تهران یافت می شود. اما طعم های خانگی همیشه برای ما خاطره انگیزتر است. با هم می توانیم طعم های خانگی شورما، غذاهای خوشمزه لبنانی و فتاش، نوعی سالاد لبنانی را بچشیم.

شاورما را می توان با مرغ یا گوشت قرمز تهیه کرد و با سبزیجات تازه طعمی باورنکردنی و بدیع به خود داد. می توانیم این ادویه خوشمزه و سالاد لبنانی خوشمزه را برای مهمانان عید و عصر درست کنیم و طعمی به یاد ماندنی را در خاطره ها به جا بگذاریم.

ادبیات:

2 عدد سینه مرغ
روغن زیتون یک و نیم پیمانه
آب پیاز یک و نیم پیمانه
ماست یک درمان است
آویشن یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
50 گرم کره
100 گرم ماست پرچرب و غلیظ
50 گرم آرد
پودر سیر به مقدار دلخواه
آرد سفید 5 پیمانه
2 عدد تخم مرغ
2 قاشق غذاخوری شکر
یک پیمانه و نصف آب
خمیر مایه یک و نیم قاشق غذاخوری

آمادگی و اقدام:

یک میان وعده لبنانی خوشمزه با سالاد فتوش، طعم باورنکردنی شاورما

1. در یک کاسه سینه مرغ، آب پیاز، روغن زیتون، ماست، نمک، فلفل و آویشن را با هم مخلوط کنید تا مرغ جذب شود. بگذارید مخلوط به مدت 3 ساعت تا 1 روز بماند.

2. بعد از یک روز مرغ را از یخچال خارج کرده و در تابه نسوز با 50 گرم کره تفت دهید تا طلایی شود.

3. وقتی سینه های مرغ طلایی شد از روی حرارت بردارید و ریز خرد کنید و روی گاز کمی سرخ کنید. جوجه ها آماده هستند، حالا نوبت درست کردن سس شاورما است.

4. ماست غلیظ، پودر سیر و دانه های کنجد را در ظرف مناسبی با هم ترکیب کنید تا سس شاورما درست شود، سپس نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

5. برای تهیه نان شاورما آرد سفید، تخم مرغ، ترش و نمک را با آب مخلوط کرده و با دست خوب ورز دهید تا آرد یکدست و یکدست شود سپس روی آرد را بپوشانید و به مدت 1 ساعت در جای گرم نگه دارید. آرد را زیاد کنید.

6. بعد از یک ساعت، 15 تا 20 تکه آرد مساوی درست کنید. آرد را با وردنه رقیق کنید سپس در تابه نسوز روی حرارت متوسط ​​بپزید. این نان را نان پیتا یا نان عربی می نامند.

7. وقتی همه مواد آماده شد به کمک قاشق مقداری سینه مرغ خرد شده به همراه سس و کاهو و گوجه فرنگی را روی سطح نان قرار دهید سپس نان را حلقه حلقه کنید.

طرز تهیه سالاد عکس:

یک میان وعده لبنانی خوشمزه با سالاد فتوش، طعم باورنکردنی شاورما

یک برگ و درخت آن که برای کاهو استفاده می شود
یک دسته نعنای تازه
2 عدد خیار
مقدار زیادی گوجه فرنگی
فلفل کدو حلوایی
نان عربی یا لواش

مواد لازم برای تهیه سس:

5 قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک چهارم فنجان آب لیموی تازه
یک قاشق چایخوری نمک
2 قاشق غذاخوری سوماک
2 قاشق غذاخوری رب انار

[ad_2]

Sam Mcknight

دانشجوی آماتور. مجموع ماون سفر. کارشناس مواد غذایی بیکن نرد. کارآفرین. فن آبجو. عاشق فرهنگ پاپ

تماس با ما