طرز تهیه کیک موز و گردو، یک عصرانه خوشمزه

[ad_1]

فراد کیک یکی از خوشمزه ترین و لذت بخش ترین دسرها و شام های دنیاست که در انواع میوه ها، خامه ها، شکلات ها، پنیرها و … تهیه می شود که هر کدام طرفداران خاص خود را دارند. کیک های میوه ای به دلیل طعم میوه های تازه به کار رفته در آن ها همیشه محبوب هستند. کیک موز و گردو به دلیل بافت موز عطر و طعم مطبوعی دارد و با گردو و دارچین یک میان وعده مغذی و مفید به حساب می آید.

به گزارش فرارو، در ادامه این مطلب، کاربران گرامی، ساده ترین روش تهیه کیک خانگی موز و گردو، نکات مهم و ترفندهای مربوط به تهیه آن را به شما تقدیم می کنیم.

مواد لازم برای تهیه کیک موز و گردو

موز: 3 عدد
کره: 100 گرم
شکر سفید: 60 گرم
شکر قهوه ای: 60 گرم
تخم مرغ: 2 عدد
آرد شیرینی سفید: 200 گرم
گردوی خرد شده: 1 پیمانه
شکلات تخته ای خرد شده: 1 فنجان
بکینگ پودر: 1 قاشق مرباخوری
وانیل: یک قاشق چایخوری
دارچین: 1 قاشق چایخوری

قبل از تهیه هر نوع کیک و شیرینی، باید نکات زیر را در مورد مواد اولیه برای بهترین نتیجه رعایت کنید:

1- برای تهیه کیک، مواد اولیه را به دمای محیط برسانید. پس سعی کنید حداقل نیم ساعت قبل از شروع همه مواد را از یخچال خارج کنید و اجازه دهید به دمای محیط برسند.

2- معمولا دما و زمان پخت در فرهای مختلف متفاوت است. برای مثال اگر در دستور پخت دمای 175 درجه به مدت 45 دقیقه ذکر شده باشد، با این دما و مدت زمان به نتیجه دلخواه در فر خود نخواهید رسید. البته نگرانش نباش با چندین بار استفاده از فر متوجه خواهید شد که چه دما و زمان برای پخت کیک در فر شما مناسب است.

البته توجه داشته باشید که دمای ذکر شده در دستورالعمل معمولا بر اساس فر برقی است. اگر از فر گازی استفاده می کنید، دما را بین 10 تا 20 درجه سانتیگراد تنظیم کنید. اما هنوز هم دما بستگی به فر دارد. شما باید مراقب فر باشید. با چندین بار تلاش می توانید دما و زمان پخت را پیدا کنید.

همیشه بعد از اینکه مواد اولیه را تمام کردید قبل از شروع کار فر را روشن کنید و روی میز کار بگذارید. زیرا برای تهیه هر نوع کیک یا شیرینی باید فر را از قبل روشن کنید تا زمانی که کیک قرار است در فر قرار گیرد، فر کاملا گرم شود.

تعادل
3. سعی کنید مقیاس دیجیتال و مقیاس پخت استاندارد را بدست آورید. زیرا هنگام تهیه کیک و شیرینی، اندازه دقیق مواد اولیه بسیار مهم است.

4- همیشه در حین هم زدن تخم مرغ ها، همزن را چند بار خاموش کنید و با کمک یک لام تمیز دور ظرف قرار دهید و داخل ظرف قرار دهید تا ذرات تخم مرغ در کیک مخلوط نشود. در غیر این صورت، حتی اگر از وانیل یا اسانس استفاده کنید، کیک بوی تخم مرغ می دهد.

5- برای پخت هر کیک همیشه آرد و سایر مواد خشک مثل پودر کاکائو را 3 بار الک کنید. این کار باعث می شود آرد سبک تر و هواگیرتر شود. در نتیجه بافت کیک شما بهتر می شود. نکته مهم دیگری که در مورد آرد باید به آن توجه کرد، کیفیت آردهای موجود در بازار است که متفاوت هستند. به همین دلیل بسته به کیفیت خمیر ممکن است مقدار آن بیشتر یا کمتر از مقدار ذکر شده در دستور پخت باشد. پس هنگام اضافه کردن آرد به این نکته توجه داشته باشید.

اگر به نظر می رسد محتویات کیک در حال سفت شدن است. اما هنوز مقداری آرد باقی مانده است. یعنی آردی که اضافه می کنید کافی است و بقیه آرد را اضافه نکنید. اگر دستورالعمل ها را دنبال کنید؛ اما احساس می کنید که مواد کیک هنوز به آن غلظت نرسیده اند. یعنی باید کمی آرد اضافه کنید. بنابراین، همیشه باید آرد را مطابق دستور تهیه کنید. حالا این مقدار بسته به کیفیت آرد می تواند کم و بیش باشد.

6- هنگام تهیه انواع کیک، یک نکته بسیار مهم را که باید در نظر داشته باشید این است که درب فر نباید قبل از 30 دقیقه باز شود. انجام این کار تمام تلاش شما را هدر می دهد. چون کیک شما پف نمی کند.

7- در انتخاب قالب کیک دقت کنید. اگر قالب کوچکتر یا بزرگتر از محتوا باشد، به نتیجه دلخواه نخواهید رسید. همیشه باید قالبی انتخاب کنید که وقتی مواد کیک را داخل آن می گذارید 1/3 خالی باشد. البته برای همه اینها تجربه لازم است. ممکن است برای اولین بار ندانید کدام فرمت مناسب است. باید چند بار کیک را درست کنید تا چشمتان به شکل آن عادت کند و بتوانید به سرعت قالب مناسب را انتخاب کنید.

فرمت
8- وقتی می خواهید کیک را در قالب قرار دهید، هر از چند گاهی آن را بریزید. سپس به اطراف پخش کنید. سعی کنید داخل قالب کیک بریزید تا مواد به طور یکنواخت در همه جا پخش شوند.

9- نکته مهم دیگر در پخت کیک، انتخاب مواد قالب است. فرمت های مختلف و گران قیمت زیادی در بازار موجود است. هنگام خرید قالب ممکن است به دلیل تنوع در انتخاب قالب دچار سردرگمی شوید. یکی از بهترین قالب ها برای تهیه کیک که قیمت آن نسبت به سایر قالب ها بیشتر است، قالب های گالوانیزه هستند که معمولا در تمامی لوازم قنادی می توانید آن را پیدا کنید. این قالب ها در طرح ها و اندازه های مختلف موجود هستند

طرز تهیه کیک موز و گردو

ابتدا تخم مرغ ها را در قابلمه ای مناسب در دمای محیط زده و با شکر سفید و وانیل با دور تند حدود 5 دقیقه بزنید. در ظرفی دیگر، موز را خرد کرده و با چنگال له کنید. سپس کره را در دمای اتاق به موز اضافه کنید و با چنگال هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. سپس مخلوط موز و کره را به تخم مرغ زده شده اضافه کنید و با چنگال هم بزنید. حالا شکر قهوه ای را به مواد اضافه کنید و دوباره هم بزنید. آرد و بکینگ پودر و دارچین را جداگانه با هم مخلوط کرده و سه بار الک کنید سپس کمی به مواد اضافه کنید و در یک جهت هم بزنید تا خمیر جمع نشود. در آخر شکلات خرد شده و گردو را به مایه کیک اضافه کنید و هم بزنید.

کیک موز و گردو

کف قالب را کمی چرب کنید و سپس کاغذ روغنی را پهن کنید. حالا مایه کیک را داخل قالب قرار دهید و چند ضربه محکم روی میز یا کابینت قالب بزنید تا هوای اضافی خارج شود. یک عدد موز را به صورت عمودی به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و روی کیک قرار دهید. سپس قالب را به مدت 45 دقیقه در فر 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا کیک بپزد. بعد از پخت کیک قالب را از فر خارج کرده و صبر کنید تا خنک شود. سپس کیک را از قالب برگردانید. این کیک خوشمزه را می توانید با قهوه یا چای میل کنید.

[ad_2]

Patrick Hodges

کاوشگر دوستانه استاد موسیقی مغرور. درونگرای افراطی کارشناس سفر. نویسنده. متعصب غذای بی عذرخواهی

تماس با ما