[ad_1]
روـاروـاین اولین بار است که کتابی در این زمینه می خوانم و اولین بار است که کتابی در این زمینه می خوانم. ویژگی ویژگی فستفودها صرف نظر از طعم دلچسبی چسبی رنگارند، مدت نان کوتاهی است که صرف آن میشود. مک اند چیز یا ماکارنی و پنیر یکی از زای محبوب پخت کاکارانی است در آن کاکارانی را با مخلوطی از پنیر وا و سس مامل در میکنند.
این یای خوشمزه و ملی که از زانواده ماکارانی است، الا در نهاها و فیافی شاپها میشود و راران بسیار دادی دارد. گر هما هم مایلید تا در خانه و با روشی نان یک مک اند چیز خوشمزه نیانی را برای خود و اعضای خانواده تهیه کنید در ادامه این مرح آموزش و و و م و و و م و م به طبخ آن همراه. باشید.
داد لازم برای تهیه مک اند ند
اکارانی فرمی: بسته ۱
مرغله مرغ: گرم گرم
رچارچ: گرم گرم
پیتز :ا: گرم گرم
پنیر رامسارمسان: فنج نان
زاز: عدد عدد
سیر: حبه حبه
گندم گندم: ق غذاخوری
کره: گرم گرم
شیر: ۱ لیوان
نمک، فلفل سیاه و: به میزان لازم
روغن: میز میزان لازم
تات مربوط به داد اولیه
تات مربوط به پنیر .ا
پنیر پنیرا نوعی از پنیر موزارلا با پائین است که در ترکیب پنیرها پنیرهای دیگر ارائه می شود. و دارای کربوهیدرات های تولید، سیملسیم، فسفر، سیماسیم، سدیم، مینامین و انواع ویتامین های گروه A و B است. مصرف پنیر پیتزا همراه با سبزیجات خام و پخته شده عثاعث میشود که در آن کمتر جذب بدن میشود. ما کسانی هستیم که قدرت تغییر جهان را داریم و ما قدرت تغییر جهان را داریم. همچنین یک پنیر پیتزای مرغوب مرغوب به پس ز از پخت پس نمیدهد.
نکات مربوط به رچارچ
رچارچ گرمی گرمی دارد و سرشار از غذا، مینامین، مواد معدنی آمینو آمینو اسید سید، همچنین پیشگیری از سرطان سینه و تات است سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند. مام خرید قارچ به این نکته توجه داشته باشید که رچارچ تازه حتماً نباید سفید و فاف باشد. اگر می خواهید در مورد این موضوع بیشتر بدانید، باید اصول اولیه را بدانید. اگر قارچ سبک و توخالی یاشد ، سالم م. کلاهک قارچ رچالم نباید یداف داشته باشد همچنین بهتر است قارچهایی را که روی پوست پوستا لکه قهوهای دارند، ریاری نکنید و اگر هم ریاری کردید، این را به صورت خوراکی مصرف کنید.
نکات مربوط به زاز
اگر بخواهیم به طور مثال مورداربرد انواع پیازها را توضیح دهیم، از پیازی که از نوانواده پیازهاست ست کنیم، یاد کنیم. این پیاز بهترین گزینه برای پخت پز ست است. مزه سفید طعم ملایمتری نسبت به پیاز زارد. اگر می خواهید در مورد این موضوع بیشتر بدانید، باید اصول اولیه را بدانید. این یناز برای غذاهای مکزیکی هم گزینه است.
زاز قرمز نسبت به زاز سفید و فیبر بیشتری بیشتریارد و به طراطر رنگ زیبایش میتوانم از آن یای تزئین بشقاب غذا هم استفاده کنم. این اولین بار است که کتابی در این زمینه می خوانم. بهازها به اندازه کافی عطر و به نمیدهندا نمیدهند نمیدهند پختابرین برای پخت و پز پزلاً مورد استفاده قرار ر.
طرز تهیه هله ه بهله ه اند ند
۱ ـ برای شروع کار پیاز را پوست و سپس به صورت خرد خرد. یازهای خرد شده همراه با کمی روغن داخل ماهی تابه بریزید و روی رتارت متوسط اجاق گاز تا نرم شوند می شوند. کمی کمی به آن آن اضافه فه.
2 درله بعد وقتی زاز کمی طلایی شد، سیر سیر شده ضا اضافه کنید و نیهانیه بعد فیلههای مرغ را که به تات خرد خرد یدا، پی پی پی پی پی پی پی پی پی پی پی پی پی پی پی
۳ ـ در این مرحله قارچهای خرد شده به ماهی تابه اضافه کنید و درب درب را ببندید و هله را کم کنید قارچ آب نداندازد و مرغ با ند زدارچ بپزد.
۴ ـ یک قابلمه را تا نیمه نیمه آب روی روی روی اجاق گاز تا آب بی یدید سپس کاکارانیهای فرمی را همراه با کمی نمک و روغن خاخل میتوان بریزید بعد از اینکهکارانیها کمی نرمی کردند، آن را نیه آبکش و خاخل سبد بریزید کرد.
۵ ـ کره را داخل یک قابلمه مه کوچک و روی اجاق گاز تا آب شود شود سپس آرد را داخل کره ذوب بریزید بریزید هم هم. االا شیر را کم کم اضافه کنید و نان هم بزنید آردا آرد آردلله ه. زما زمانی که شیر به ظتلظت ظت فرنی به زدن د ادامه بدهید بدهید سپس اجاق گاز را خاموش موش.
۶ ـ در هله ظرف سباسب فر را انتخاب کنید و آن را آخر کمی چرب کنید. االا دو کفگیر از ماکارانی آبکش شده را کف ظرف دوا دو شقاشق از تهیه یداید، کاملاً روی لایه ایهاکارنی را بپوشانید. یای لایه بعد از چند شقاشق از مایه مرغی که آمادهاید، بریزید در لایه بعدی مخلوطی از پنیر وا و پنیر رمسارمسان را بریزید. این رار را تا جایی که ظرف ، ادامه مه. به لایه آخری که ظرف رسید، باقی مانده سس رویا روی کاکارانی و لایه آخر آن را کاملاً با پنیر بپوشا بپوشانید. االا ظرف را در فر ۱۷۰ ۱۷۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه تا بپزد. اگر سوالی دارید، لطفا با من تماس بگیرید. ن جان
[ad_2]