بهترین هاست وردپرس

طرز تهیه مینی پیتزا خانگی با خمیر مخصوص


فراد امروزه فست فودها یکی از مهم ترین گروه های غذایی دنیاست که دارای تنوع بوده و به عنوان غذایی مدرن با طعم ها و سبک های جدید جای خود را در رژیم غذایی مردم دنیا باز کرده است. پیتزا یکی از مهم ترین و پرطرفدارترین انواع فست فود است که ابتدا در ایتالیا طبخ می شود و سپس در سراسر جهان رایج است. پیتزا در طعم های مختلفی مانند پیتزا برای سبزیجات، مرغ، گوشت، پپرونی و … درست می شود و طعم های متنوعی دارد.

به گزارش فرارو؛ مینی پیتزا در واقع یک پیتزا با سایز کوچک و گزینه ای بسیار خوشمزه و مناسب برای سینی فینگر فود است. مینی پیتزا با هر طعم و موادی که دوست دارید می توانید در خانه درست کنید. در این مطلب کاربران گرامی طرز تهیه مینی پیتزا آردی بسیار نرم و خاص را با نکات مهم مربوط به تهیه پیتزا به شما معرفی می کنیم.

مواد لازم برای تهیه خمیر مینی پیتزا

آرد گندم: 3 پیمانه
شکر: 1 قاشق چایخوری
پودر مخمر: 1 قاشق غذاخوری
روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
آب: 1 لیوان
نمک: 1 قاشق چایخوری

مواد لازم برای پیتزا

سس گوجه فرنگی: به میزان لازم
نمک و پودر آویشن: به میزان لازم
فیله یا ژامبون مرغ پخته: به میزان لازم
زیتون بدون ذرت: به میزان لازم
پنیر پیتزا: ۱ تا ۲ فنجان

نکاتی در مورد مواد اولیه

نکاتی در مورد پودر ترش

آرد مخمر یکی از انواع مخمرهایی است که در پخت نان، دونات، پیتزا و … استفاده می شود. استفاده از پودر ترش در خمیر باعث تولید دی اکسید کربن و مواد آلی می شود و در نتیجه مقدار آرد افزایش می یابد و عطر و طعم خوب آن نان و دسر را خالی و پوک می کند.

پودر مخمر را می توان در خانه و در محیط غیر گرم نگهداری کرد. بعد از باز کردن بسته خمیر حتما آن را در فریزر نگهداری کنید. بعد از چند ماه ترش کیفیت اولیه خود را از دست می دهد. پس بهتر است به همان میزانی که مصرف می کنید بخرید.

نکاتی در مورد پنیر پیتزا

پیتزای پنیری

پنیر پیتزا نوعی پنیر موزارلای کم رطوبت است که گاهی در ترکیب با پنیرهای دیگر سرو می شود. پنیر پیتزا حاوی کربوهیدرات، پروتئین، کلسیم، فسفر، پتاسیم، سدیم، تیامین و انواع ویتامین های A و B است. خوردن پنیر پیتزا با سبزیجات خام و پخته به بدن کمک می کند تا چربی و غذاهای ناسالم کمتری جذب کند.

یکی از خصوصیات پنیر پیتزای خوب این است که هنگام جویدن پنیر نباید آدامس در دهان باشد. همچنین یک پنیر پیتزای خوب بعد از پخته شدن هیچ روغنی را پس نمی دهد. برای خوشمزه شدن پیتزا توصیه می شود دو یا سه مدل پنیر پیتزا را مخلوط کنید.

نکات پشت

بازگشت

نکته مهمی که در مورد آرد باید به آن توجه کرد این است که کیفیت آرد در بازار متفاوت است. به همین دلیل بسته به کیفیت خمیر ممکن است مقدار آن کمتر یا بیشتر از مقدار ذکر شده در دستور پخت باشد. پس هنگام اضافه کردن آرد به این نکته توجه داشته باشید. اگر متوجه شدید که مواد شما در حال سفت شدن هستند و هنوز کمی آرد باقی مانده است. یعنی آردی که اضافه می کنید کافی است و بقیه آرد را اضافه نکنید.

اگر مقدار آرد را طبق دستور اضافه کنید و دیدید که آرد شما هنوز چسبنده است. یعنی باید کمی آرد اضافه کنید. بنابراین، همیشه باید آرد را همانطور که در دستور غذا گفته شده است، آماده کنید. اما این مقدار بسته به کیفیت و نوع آرد می تواند متفاوت باشد.

طرز تهیه مینی پیتزا

برای تهیه مینی پیتزا ابتدا باید خمیر را به صورت زیر آماده کنید:

1- آرد را الک کرده و در ظرفی بریزید. سپس نمک + پودر ترش + شکر را اضافه کنید.

2- آب و روغن زیتون را به مخلوط آرد اضافه کنید و با دست شروع به هم زدن کنید تا آرد کاملا با آب مخلوط شود. سپس با نوک انگشت خمیر را خوب ورز دهید. وقتی خمیر به حدی رسید که به دست نچسبد، روی کاسه را با یک حوله یا پارچه تمیز بپوشانید و بگذارید حدود یک ساعت در دمای اتاق استراحت کند.

3- پس از این مدت، پشت شما آماده غلت زدن است. خمیر را کمی بیشتر ورز دهید؛ سپس به صورت دایره ای دور آن حلقه زده و روی سطح کار قرار دهید. خمیر را با کاتر یا چاقوی تیز به هشت قسمت مساوی برش دهید و هر قسمت را به شکل ته چنگال با وردنه باز کنید.

پیتزا کوچک

4- داخل سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و آرد آماده شده را با فاصله هایی داخل سینی قرار دهید.

5- سس گوجه فرنگی را در ظرفی بریزید و مقداری نمک، روغن زیتون و پودر آویشن به آن اضافه کنید و هم بزنید. حالا سسی که آماده کرده اید را روی خمیر بمالید.

6- در مرحله آخر روی خمیر را با پنیر پیتزا بپوشانید. سپس فیله مرغ یا ژامبون و زیتون های خرد شده را روی پنیر قرار دهید و کمی پنیر دیگر اضافه کنید. حالا سینی را در فر 180 درجه به مدت 20 تا 30 دقیقه قرار دهید تا یک مینی پیتزا درست شود. در نهایت می توانید گریل را حدود 2 دقیقه روشن کنید تا مینی پیتزا طلایی شود. نوش جان.


تمامی اخبار به صورت تصادفی و رندومایز شده پس از بازنویسی رباتیک در این سایت منتشر شده و هیچ مسئولتی در قبال صحت آنها نداریم