آنچه بالاتر به آن پرداختیم موضوعاتی بسیار بسیار پایه ای و البته با اهمیت در انتخاب بهترین هاست وردپرسی است اما الان وقت آن رسیده که با کمی اصطلاحات فنی آشنا شویم و بدانیم که ویژگی های دقیق هاست های وردپرسی باید چه چیزهایی را شامل شود. شما می توانید فضای ذخیره سازی را به عنوان قفسه های بایگانی تصور کنید.به عنوان مثال , مانند یک محیط کار که در زمان رشد برای اضافه کردن اطلاعات یا فایل هایش به قفسه های بایگانی بیشتری نیاز پیدا می کند , توصیه می شود در زمان انتخاب پلن برای میزبانی وب خود , توسعه ی وب سایت خود را نیز در نظر داشته باشید. شما احتمالاً نیازی به یک برنامه میزبانی که برای میلیون ها بازدید کننده، 1 ترابایت یا فضای ذخیره سازی و دسترسی به سایت های نامحدود نخواهید داشت. سایت های وردپرسی دائما در معرض تهدید و حمله های هکری هستند ، سیستم مدیریت محتوای وردپرس به خودی خود قابلیت دفع بسیاری از حمله هارا دارد اما اگر ضعفی در ساختار و تنظیمات امنیتی یک سرور و هاستینگ وجود داشته باشد وبسایت وردپرسی شما زیاد در برابر هکرها شانسی نخواهد داشت. در واقع بیشتر گزینه انتخابی شما بین هاست ویندوز و هاست لینوکس است که در صورت استفاده از سیستم مدیریت محتوای وردپرس برای طراحی سایت، باید حتما از هاست لینوکس که هماهنگی کامل با سایتهای وردپرسی دارد استفاده کنید.
یکی دیگه از موارد مهم در انتخاب میزبانی هاست وردپرس پشتیبان گیری می باشد که براساس پلی که خریداری می کنید از وب سایت شما به صورت روزانه و هفتگی نسخه پشتیبان گرفته خواهد شد. این کنترل پنل ها امکانات لازم جهت مدیریت بخش های مختلف هاست را برای وبمستر فراهم کرده و به واسطه آن می توانید با خیال راحت یک دیتابیس تعریف کنید و یا تعدادی اکانت ایمیل ساخته و به اعضای تیم خود ارائه دهید ( این کارها در یک سرور لینوکسی که میزبان این کنترل پنل هاست کارهای پیچیده و نیازمند دانش فنی متوسط است. اخیرا شرکت های فروش هاستینگ و خدمات سرور پلن های هاستی تحت عنوان هاستینگ وردپرسی و یا هاست ویژه وردپرس را در سبد خدمات خود اضافه کرده اند که دقیقا همین ویژگی را به همراه فضای دیسک و پهنای باند معقول تر در اختیار کاربران قرار داده است. به طور کلی هاست وردپرس دارای ویژگی های اختصاصی ای از لحاظ سخت افزاری هستند که می تواند آن ها را از سایر سرویس های هاستینگ متمایز نماید. پیرامون پهنای باند وقتی که دنبال بهترین هاست برای وردپرس عاقلانه است که نیاز های سایت خود را در زمانی که رشد سایت بیش از انتظار است در نظر بگیرید.اگر وب سایت شما در ماه بیش از حد مجاز پهنای باند استفاده نماید می بایست هزینه ی آنرا پرداخت نمایید که البته با برنامه ریزی دقیق, شما می توانید از بروز چنین مواردی جلوگیری نمایید.
همانطور که می دانید ما کنترل پنل های مختلفی برای مدیریت اکانت هاست خود استفاده می کنیم. طبیعتا یک نسخه واحد نمی تواند برای تمامی وبسایت های وردپرسی مورد استفاده قرار گیرد اما اگر در یک سایت فروش هاست بوده و در پلن های هاستینگ هاست هایی با میزان رم 64 و یا 128 مگابایت و قدرت پردازشی کمتر از 500 مگاهرتز دیدید بدانید که گزینه مناسبی برای پیدا کردن بهترین هاست وردپرس انتخاب نکرده اید. هرکدام از کنترل پنل های سی پنل و پلسک ویژگی های منحصر بفرد خود را دارد و هردوی این کنترل پنل ها کاملا برای میزبانی یک وبسایت وردپرسی بهینه هستند اما سی پنل به دلیل داشتن افزونه های گوناگون برای سایت های وردپرسی و هماهنگی بیشتر با سیستم مدیریت محتوای وردپرس قطعا برای شما گزینه مناسب تری است. این مورد البته امروزه در بیشتر هاست های وردپرسی و غیر وردپرسی مشاهده می شود و جزو امکانات نسبتا عمومی محسوب می شود. به دلیل مهم بودن این موضوع قصد دارم در این مقاله شرکت های ارائه دهنده هاستینگ ایران را مورد نقد و بررسی قرار دهم تا هر کسی بتواند بهترین شرکت را برای میزبانی سایت خود انتخاب کند.
گزینه سوم قدرتمندی و ویژگی های خاصی در کنار قیمت نسبتا بالا برای لایسنس دارد که به دلیل این مورد آخر زیاد مورد توجه وبمستر ها قرار نمی گیرد و ما نیز زیاد به آن نمی پردازیم اما جدال اصلی برسر 2 مورد اول است. کمی فنی تر نگاه کنیم، آیا ویژگی های خاصی در بهترین هاست برای وردپرس وجود دارد که باید آن را بدانیم؟ رابط کاربری سی پنل عامه پسند بوده و کار کردن با آن برای تمامی افراد با هر سطحی از دانش فنی آسان و لذت بخش است. 1- ارائه منابع به صورت پردازشی به هر وبسایت: اولین راه اینه که میزبانی سایت بیاد و طوری کانفیگ سرور رو انجام بده که منابع به صورت پردازشی شده و درست بین وبسایتها تقسیمبندی بشن، پس در این صورت هر وبسایت که از منابع کمتری استفاده میکنه باقی منابع رو میتونه در اختیار وبسایتی که مصرف بالاتری داره قرار داده و مشکل را برطرف کنه، اما این راهکار زیاد جالب نیست، چرا که ممکنه تا حالتی پیش بیاد که چندین وبسایت یک باره مصرف کل منابع سرور رو بگیرن و به سایتهایی با مصرف کم هم تاثیر منفی بگذارند. این مورد متاسفانه به صورت حرفه ای و اصولی حتی در بین هاستینگ های معتبر و محبوب این روزها یافت نمی شود و در بهترین حالت شمارا مجبور می کند که به کانفیگ های پیچیده افزونه های امنیتی وردپرس روی بیاورید.